ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ: ΜΕ ΤΟ SHOP AND SHIP ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η εργαζόμενη μητέρα και blogger Βικτώρια Φωτίου, βρήκε την ευκολία της με το Shop and Ship της Aramex αφού με τις 24 προσωπικές διευθύνσεις που της παρέχει σε όλο τον κόσμο, απολαμβάνει χωρίς περιορισμούς τις online αγορές της και φτάνει στην πόρτα του σπιτιού της χωρίς καθυστέρηση ότι παραγγέλνει για την ίδια και τα παιδιά της!

Η υπηρεσία Shop and Ship σου παρέχει το ξεχωριστό προνόμιο να αποκτήσεις με μόλις 10 ευρώ εγγραφή τις 24 προσωπικές σου διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως πλέον μπορεί να φτάσει με ασφάλεια και σύντομα στην πόρτα του σπιτιού σου ότι μα ό,τι επιθυμείς ακόμη και από brands που μέχρι σήμερα δεν έστελναν τα προϊόντα τους στην Κύπρο. Η ίδια μίλησε στο Dolce και μας είπε:

 

«Πλέον το online shopping έχει γίνει τρόπος ζωής. Γυναικεία υπόθεση θα έλεγα για μένα και τα κορίτσια μου. Πόσες φορές βρίσκεις κάτι αγαπημένο να αγοράσεις όμως δεν μπορεί να φτάσει στην πόρτα σου; Με το νέο καινοτόμο application Shop and Ship σερφάρω και με 24 προσωπικές διευθύνσεις στη διάθεση μου είμαι σίγουρη πως όποια και να είναι η επιλογή μου θα είναι μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με ασφάλεια στην πόρτα του σπιτιού μου».

 

Κάνε κι εσύ σήμερα την εγγραφή σου στο Shop and Ship της Aramex με ένα τηλεφώνημα στο 77771700  και κατέβασε το application για να δεις τις προσωπικές σου διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο καθώς και πού βρίσκεται η παραγγελία σου ανά πάσα στιγμή μέχρι να φτάσει κοντά σου! Απόκτησε τα αγαθά που επιθυμείς χωρίς περιορισμούς με μόνο 13 ευρώ το πρώτο μισό κιλό και 7 ευρώ για κάθε επιπλέον μισό κιλό. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις