Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Η ζωή της μοιάζει να ξεπηδά κάθε μέρα από τις σελίδες παραμυθιού, κάνοντας κυριολεκτικά παρέα με τους ήρωες των παιδικών μας χρόνων!

Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ και μπορούν πάντα να γίνουν πραγματικότητα όταν πραγματικά θέλουμε κάτι. Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της χορεύτριας Τζωρτζίνας Χριστοδούλου η οποία απολαμβάνει την ονειρική καθημερινότητα της σκορπίζοντας χαμόγελα, ευτυχία και ανεπανάληπτες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Εάν ο δρόμους σε βγάλει στην Disneyland, τότε όλο και κάπου θα την πετύχεις. Και εάν δεν σου μιλήσει, θα αντιληφθείς από τον ενθουσιασμό και το τεράστιο χαμόγελο της ότι μεταμορφώνεται σε ηρωίδα καρτούν απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή και χαίρεται που άλλος ένας Κύπριος βρίσκεται εκεί.

Πρωταγωνιστεί σε παρελάσεις, υποδύεται αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών επιβεβαίωνοντας μας ότι τα όνειρα μπορούν να κρατήσουν για πάντα και πώς η φαντασία δεν έχει ποτέ φραγμούς όταν το παιδί που κρύβει μέσα του ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να χαρίσει ευτυχία στους γύρω του!