ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΜΠΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥΞΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ GLOBAL MUSIC AWARDS

Βράβευση της σολίστ στο μπουζούκι Γεωργίας Κόμπου στα  «Global Music Awards»

Διεθνές διάκριση στη σύνθεση για την ορχηστρική μουσική «Moments» κατέκτησε η Λεμεσιανή σολίστ στο μπουζούκι και συνθέτις Γεωργία Κόμπου.

 

Κέρδισε το Bronze Metal στα «Global Music Awards» στην Καλιφόρνια ΗΠΑ τιμώντας την Κύπρο στο εξωτερικό.

 

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια που στηρίζεται  από το περιοδικό Billboard στο νικητήριο βάθρο της οποίας έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής και κάτοχοι Grammy, όπως ο διεθνούς φήμης μαέστρος Gustavo Dudame ( διευθυντής της Φιλαρμονικής του Λος Άντζελες και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σικάγο), του συνθέτη και επίσης κατόχου βραβείου Grammy Ricki Kej, του συνθέτη συμφωνικής μουσικής Eric Funk  της συνθέτριας Esperanza Spaulding που της έχουν απονεμηθεί 4 βραβεία Grammy.

 

Είναι μια διοργάνωση με τεράστια συμμετοχή από όλο τον πλανήτη και επομένως υψηλό ανταγωνισμό. Ελάχιστοι Έλληνες έχουν πάρει κάποιο βραβείο σε αυτή τη διοργάνωση.

Όλες οι βραβεύσεις έχουν περάσει από το ν Global Music Awards founder and CEO Thomas Baker Ph.D, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

 

Τεχνική ποιότητα, στυλ, μοναδικότητα και ακουστική ήταν τα κριτήρια για τις επιλογές των βραβευθέντων συμμετοχών.

 

Η βραβευμένη καλλιτέχνης έχει πάρει  επίσης  το 2013 το Γ’ Πανελλήνιο Βραβείο Σύνθεσης Στερεάς Ελλάδας με το τραγούδι « Ήλιος που΄σβησε ένα δείλι»  σε στίχους του Άθου Χατζματθαίου. Επίσης το κυπριακό ορχηστρικό τραγούδι «Το δικό σου γιατρικόν» πήρε τιμητική διάκριση στο διαγωνισμό Fondazione Adkins Chiti στην Ιταλία και 2 βραβεία στο διαγωνισμό σύνθεσης  που διοργάνωσε η δισκογραφική εταιρεία Fm records στην Αθήνα καθώς επίσης και 2ο Βραβείο με το τραγούδι  «Ο ψαράς» σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

 

Η ηχογράφηση –επεξεργασίας-μίξη της μπαλάντας «Μoments» έγινε στο «My concert Recording Studio» στη Λεμεσό και το Final master στο Hi-End Studio R-mic Athens by Makeys (ASCAP) 2018. Επίσημη κυκλοφορία από την Fm Records Athens.

 

Έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Παπαγγελίδης κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη τσέλο, Γεωργία Κόμπου μαντολίνο και ο Πέτρος Κύζας κρουστά.

 

Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Παπαγγελίδης.

Georgia Kombou- Moments (single//official Audio)

 

//Audio Release HQ FM Records

 

iTune:https://apple.co/2RHvYIy

 

Amazon:https://Amin.to/2QqS4XN

 

Spotify:https://Spotify.fi/2PhFjSw