ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Είναι κάποιοι άνθρωποι που τόσο πετυχημένα κάνουν το πάθος τους επάγγελμα.

Και κάπως έτσι, δείχνουν σαν να μην χρειάζεται να δουλέψουν όντως ούτε και μια μέρα στη ζωή τους, παρασύροντας στο κάλεσμα τους και όλους τους υπόλοιπους μεταδίδοντας τους τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους για έναν καλύτερο τρόπο ζωής που στο τέλος της μέρας, είναι για το συμφέρον του καθενός.

Όταν θες κάτι μπορείς και να το κάνεις και να ξεχωρίσεις και να πετύχεις. Κάπως έτσι, ο Νεκτάριος Μιχαήλ όταν επέστρεψε από την Αμερική στην Κύπρο, κυνήγησε το όνειρο του και κατάφερε αρχίζοντας το δικό του γυμναστήριο να παρασύρει πολλούς νέους μα και πιο ηλικιωμένους στο κάλεσμα του. Γιατί η γυμναστική και το να αγαπάς το σώμα σου και να σε προσέχεις, βεβαίως δεν έχει ηλικία αφού είναι μια συνήθεια που γίνεται τρόπος ζωής.

Μόλις ένα λεπτό σε έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού έχει δημιουργήσει το δικό του γυμναστήριο το Nm Fit Camp Studio μέσα στο οποίο δέχεται καθημερινά άντρες και γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να αλλάξουν το σώμα τους προς το καλύτερο δίνοντας βεβαίως πρωτίστος σημασία στο θέμα υγεία. Σε κεντρικό σημείο, δίπλα από το εστιατόριο Όασις στη Χοιροκοιτία δημιούργησε το δικό του χώρο, ένα γυμναστήριο μέσα στο οποίο γίνονται καθημερινά μεγάλες αλλαγές στον κάθε ένα που μπορεί και θέλει να πηγαίνει για γυμναστική.