ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ MINERAL MAKE UP CREAM BY KEDMA

Δώσε ένα άλλο αέρα ομορφιάς στην επιδερμίδα του προσώπου σου και κάνε τη να μοιάζει με πορσελάνινη κούκλα.

Είσαι γυναίκα, όμορφη και θες πάντα να λάμπει το πρόσωπο σου. Αγαπάς τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, αλλά δεν θες ένα οποιοδήποτε make up. Αναζητάς το καλύτερο για να το λατρέψεις και να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου.

 

Το ξέρω ότι σε έχουν κουράσει τα make up που δείχνουν κουρασμένο, αφυδατωμένο και άτονο το πρόσωπο σου. Γι’ αυτό έψαξα και βρήκα την πιο τέλεια επιλογή που ακούει στο όνομα Mineral Make Up Cream. Η KEDMA εντυπωσιάζει ακόμα μια φορά το γυναικείο καταναλωτικό της κοινό με το νέο αυτό προϊόν της που καλύπτει και διορθώνει τυχόν ατέλειες. Είναι πλούσιο σε ορυκτά Νεκράς Θάλασσας και βιταμίνες και χαρίζει λαμπερή και άψογη όψη επιδερμίδας εντός λίγων λεπτών.

Εμπεριέχει ηλιακά φίλτρα και αντιοξειδωτικές Vitamins  A&E που προστατεύουν το υπέροχο δέρμα σου και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Σε συμβουλεύω να κάνεις ένα καλό καθαρισμό, να προσθέσεις την ενυδατική σου κρέμα και να δοκιμάσεις να απλώσεις ομοιόμορφα το Mineral Make Up Cream by KEDMA σε όλο το πρόσωπο σου. Βάλε την αγαπημένη σου μάσκαρα, ένα ρομαντικό χρώμα κραγιόν στα χείλη σου, δώσε δύο νότες αισθησιακού αρώματος στο κορμί σου και βγες έξω…

Εντυπωσίασε, μαγνήτισε τα βλέμματα και χάρισε το μυστικό ομορφιάς σου, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά το Mineral Make Up Cream by KEDMA.