ΤΟ BUSINESS LOOK ΑΠΟ ΤΙΣ MINT BOUTIQUES

Είσαι γυναίκα καριέρας και το αποδεικνύεις καθημερινά τόσο με το δυναμικό σου χαρακτήρα όσο και με το άκρως επαγγελματικό σου ντύσιμο.

Λατρεύεις τη δουλειά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελείς την εμφάνιση σου. Κερδίζεις τις εντυπώσεις και αποσπάς τα θετικότερα σχόλια. Δεν είναι το άρωμα σου που αφήνει ιδιαίτερη αίσθηση σε κάθε πέρασμα σου, αλλά το ντύσιμο σου…

Το έχω προσέξει πολλές φορές, προσπάθησα άλλες τόσες να το αντιγράψω, αλλά δεν τα κατάφερα ακόμα… Δεν επιλέγεις αυστηρά συντηρητικά κομμάτια, αλλά κάνεις εξαιρετικούς συνδυασμούς που προσδίδουν μία έξτρα νότα κομψότητας στην απόλυτα γυναικεία εμφάνιση σου. Αλήθεια, δεν σε έχω πετύχει ποτέ στις “μαύρες” σου και αυτό το χαμόγελο σου είναι λες και δεν χάνεται ποτέ από το λαμπερό σου πρόσωπο…

Σε αυτή την προσεγμένη και εντυπωσιακή εικόνα σου συμβάλλουν κατά κύριο λόγο και οι Mint Boutiques με τις μοναδικές επιλογές που σου προσφέρουν. Το ξέρεις ότι νοιάζονται για την γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, να αισθάνεται περήφανη και πανέμορφη δίπλα από τους συναδέλφους της, τον προϊστάμενο της και τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεται σε ώρες εργασίας. Κι επειδή το γνωρίζεις, δεν έπαψες ποτέ να τις εμπιστεύεσαι και αυτές σου το ανταποδίδουν με ξεχωριστά κομμάτια που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Οι Mint Boutiques μπορούν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις ακόμα και ολόκληρη την επαγγελματική σου εικόνα, με αποτέλεσμα να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις ανανεωμένη. Εμπιστεύσου τις προτάσεις και τις συμβουλές τους, δοκίμασε τις νέες τους παραλαβές και μπες στο γραφείο με ανεπανάληπτα σύνολα. Δικαιούσαι να αισθάνεσαι γοητευτική κάθε λεπτό και κάθε ώρα στο γραφείο, όπου περνάς και τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

 

Να θυμάσαι ότι μία γυναίκα με εξαιρετικό επαγγελματικό ντύσιμο αποπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη από οποιαδήποτε άλλη που δεν δίνει και ιδιαίτερη σημασία στα ρούχα που θα φορέσει.

Συνέχισε να επιλέγεις τις Mint Boutiques, γιατί ξέρουν πώς θα σε ντύσουν για να είσαι ταυτόχρονα κομψή και γοητευτική ακόμα και στο χώρο εργασίας.