ΓΙΕ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

Μεγαλώνεις. Μέρα με τη μέρα, βλέπω το υπέροχο αγοράκι μου να αποκτά τη δική του ζωή. Να δημιουργεί την προσωπικότητα του.

Να επιλέγει τους φίλους, τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα του. Να ζητά χρόνο για τον εαυτό του και να απολαμβάνει να περνά δημιουργικές στιγμές με όσα τον ιντριγκάρουν. Βλέπω να γίνεται ένας άντρας τον οποίο θαυμάζω.

Που έχει μάθει πότε κάτι είναι σωστό και πότε όχι. Που παλεύει με τον εσωτερικό του κόσμο για να λέει «Όχι» και να το εννοεί. Που βρίσκει έξυπνες λύσεις και απαντήσεις για να μην στενοχωρέσει τους γύρω του όταν κάτι δεν του ταιριάζει.

Βλέπω ένα αντράκι που κάνει τον κόσμο μας πιο όμορφο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή μας. Με μεγάλα καστανά μάτια γεμάτα σπίθες, γεμάτα ζωή, πλυμμηρισμένα από ενθουσιασμό για όλα όσα τον περιμένουν να τα ζήσει.

Γιε μου, μην σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι.

Μην σταματάς ποτέ να κυνηγάς τα όνειρα σου. Τα θέλω σου. Μην αφήνεις κανένα να σου λέει πώς δεν μπορείς όταν όλα σου φωνάζουν ότι τα πάντα μπορείς, ότι τα πάντα είναι εφικτά.

Μην λες ποτέ Ναι όταν το Όχι είναι αυτό που προτιμάς. Μην παρασύρεσαι σε ότι δεν σου ταιριάζει.

Είσαι εξαιρετικός, είσαι υπέροχος και μοναδικός. Μη χάσεις ποτέ αυτή τη μαγική λάμψη. Και συνέχισε να σκορπίζεις το φως, τα χαμόγελα, τα αστεία σου σε όποιους πραγματικά αξίζει να υπάρχουν γύρω σου.

Κι εγώ, θα είμαι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζω, να σε καμαρώνω, να σε θαυμάζω. Να γίνομαι καλύτερη μέσα από σένα.