ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΑΛΛΕΚΙΔΗΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ VICTORIA’S SECRET ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ!!!

Η Alina Puscau,  διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, βρίσκεται στην Κύπρο όπως είδαμε σε stories που μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Το μοντέλο, θεάθηκε στο γυμναστήριο του Κύπριου προπονητή Γιώργου Μαχαλλεκίδη!

Ιδιαίτερα γνωστή αλλά και καταξιωμένη στο χώρο του μόντελινγκ, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες οίκων παγκοσμίου φήμης μεταξύ των οποίων Victoria’s Secret, Jean Paul Gautier, Ralph Lauren, Guess, GAP, Playboy και πολλών άλλων.

Τόσο οι επαγγελματικές της επιλογές, όσο και η προσωπική της ζωή, απασχολούν πάντα τα φώτα της δημοσιότητας. Αξίζει να αναφέρουμε πώς στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι με τον Vin Diesel.

 

Η Alina Puscau, γνωστή για την εντυπωσιακή της παρουσία στο χώρο αλλά και για το εκθαμβωτικό της χαμόγελο, φαίνεται να αναζητούσε έναν εξειδικευμένο και εξατομικευμένο προσανατολισμό στη γυμναστική καθώς επέλεξε το γυμναστήριο Machallekides Gym. Δεν ξέρουμε τους λόγους που την έχουν φέρει στο νησί μας, όμως η γυμναστική αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας της. 

 

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Μαχαλλεκίδη, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με την Alina Puscau. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά και το γυμναστήριο μας που μια τόσο ταλαντούχα και εξαιρετική προσωπικότητα επέλεξε εμάς για την εκπαίδευση και τη φροντίδα της φυσικής της κατάστασης».