ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ CRESCENDO

Αν η γυναικεία αποπλάνηση και θηλυκότητα δεν είναι το ατού σου, σου έχω βρει το μαγικό ραβδάκι που θα σε μετατρέψει στη Γυναίκα που ονειρεύεσαι!

Δεν θα σου τάξω παραμυθένια γοβάκια, αλλά θα σε παροτρύνω να ανακαλύψεις την τελειότητα σ’ ένα κόσμο όπου τα παπούτσια έχουν κάτι μαγικό, κάτι απίστευτα μοναδικό!

 

Ετοίμασε το πρόγραμμα σου και βάλε σταθμό τα καταστήματα υπόδησης CRESCENDO στη Λεμεσό, όπου έχουν όχι μία αλλά αμέτρητες προτάσεις για να σε μετατρέψουν στη γυναίκα που κάθε της βήμα είναι και μία υπόσχεση!

 

Μποτάκια, μπότες με χαμηλό/μεσαίο/ψηλό τακούνι, γόβες με θηλυκά κοψίματα και όλων των ειδών τα παπούτσια που αναζητούν το γυναικείο πόδι, για να το αγκαλιάσουν και να το παραχαϊδέψουν, σε προσιτές τιμές… βρίσκονται αποκλειστικά στα καταστήματα CRESCENDO που ξέρουν τι σημαίνει ποιότητα!

 

Αν σε κάθε βάδισμά σoυ ακούς σχόλια θαυμασμού, δεν είναι τυχαίο, αφού το μόνο σίγουρο ότι με τέτοια παπούτσια δεν θα προλαβαίνεις να συγκεντρώνεις πλήθος κολακευτικών λόγων! Τα φοράς και μετά είναι αδύνατο να τα αποχωριστείς ή να τα αντικαταστήσεις. Κι αν έκανες και δεύτερη σκέψη που ψώνισες και τρία ζευγάρια, όταν θα τα φορέσεις θα καταλάβεις ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να αγοράσεις περισσότερα. Τέτοια ποιότητα και άνεση στο βάδισμα πρέπει και επιβάλλεται να τη γευτούν και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με πρώτα και καλύτερα αυτά που σου χαρίζουν λόγια αγάπης!

 

Ξέρω ότι σου έχω χαρίσει τεράστια χαμόγελα, αλλά πού να δεις τι απέραντη ευτυχία θα αισθανθείς μόλις φορέσεις τα θεϊκά γοβάκια και μποτάκια που συμπεριλαμβάνονται στην τελευταία συλλογή των CRESCENDO.

 

CRESCENDO: Ανοικτά και τις Κυριακές μέχρι τις 6μμ εν όψει των Εορτών Ι Tηλ.: 25 320460.