ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ LIKES ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΦΛΕΡΤ;

Είναι η ιδέα μας ή τα likes αυτές τις μέρες πέφτουν… βροχή;

Σιγά που δεν το έχεις προσέξει. Μάτι βγάζει και ρίχνει κάτω κι όλη τη σειρά βλεφαρίδας του αριστερού ματιού. Μην μου πεις ότι δεν είδες τη βροχή Likes και Καρδιούλων που πετάγονται στα social media. Τι κι αν ο φίλτατος περιζήτητος εργένης ανεβάσει μαρουλοσαλάτα, τι κι αν ποστάρει το βραδινό κοκτέιλ του δίπλα από το κύμα, υπάρχουν συγκεκριμένες κοπελιές (σημειωμένες τις έχω) που θα του χαρίσουν αμέσως (και πάντα πρώτες) επιβράβευση με Likes, αυτοκολλητάκια καρδιάς και όλα τα stickers που σχηματίζουν αγάπες, λουλούδια, σοκολατάκια πάθους και άλλα τέτοια σιροπιαστά.

 

Εντάξει, τον ποθείτε και θέλετε να του το εκφράσετε με κάποιο τρόπο. Ανεβάζετε φωτογραφιούλες, με λεζάντες “Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε”, “Μια γυναίκα ξέρει πότε ένας άνδρας την ποθεί”, “Με άλλες κάνεις έρωτα και άλλη σκέφτεσαι”. Κούλαρε κοπελιά μου, του τονώνεις το γόητρο με όλες αυτές τις διαδικτυακές ηλιθιο-κινησούλες. Καρφί δεν του καίγεται για σένα. Αυτός νιώθει κελεμπούρι και επιζητά το θαυμασμό από πολλές, αλλά κυρίως από τα new entries της facebook friend λίστας του. Δεν θέλω να σε πληγώνω μωρέ, την αλήθεια σου λέω. Εκτίθεσαι, αλλά αν σε παρηγορεί… δεν εκτίθεσαι μόνη σου. Είστε 5-6 άτομα που τον αποθεώνουν στο facebook και Instagram και εύχομαι να παραμείνετε τόσες. Δεν είναι καιροί για να αυξάνονται οι λίστες με τις “πλανεμένες” κοπελιές.

 

Σου μιλώ με αγάπη ή μάλλον σας μιλώ με πολλή αγάπη (αφού είστε πολλές). Δεν σας γουστάρει, γιατί πέτυχε αυτό που ήθελε: να κερδίσει την πλήρη προσοχή σας και να σας εντάξει χωρίς μόχθο στις groupies του! Ακόμα κι αν έχεις το βλέμμα σου ένα συνεχόμενο 12ωρο στο profile του, δεν τον νοιάζει αν ήσουν η πρώτη που του έσκασε πυροτεχνήματα κάτω από τις αναρτήσεις του. Εσένα σε κατέκτησε και σε καταχώρισε στη λίστα με τις δεδομένες.

 

Έλα, μην μου πληγώνεσαι, αφού κατά βάθος το ξέρεις ότι δεν έχεις καμία ευκαιρία (ερωτικού τύπου) μαζί του. Θα έρθει για καφεδάκι και ποτάκι μαζί σου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα σε φλερτάρει και δεν θα αγγίξει καν το μικρό σου δακτυλάκι. Εδώ που τα λέμε, ένας τέτοιος ωραιοπαθής άνδρας… ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret να έρθει και να καθίσει πάνω στα γόνατά του, μόλις ξεκινήσει να του χαρίζει Likes και τέτοιες σαχλαμάρες, θα πάψει να τον ενδιαφέρει.

 

Γι’ αυτό, γράψε τον κανονικά, πάτα και ένα unfriend αν έχεις τα κότσια και βγες έξω να θαυμάσεις το γιορτινό διάκοσμο και να βρεις και ένα άνδρα που δεν έχει profiles στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

 

Αν βρεις, στείλε τον πρώτα σε μένα για να τον αποθεώσω με άλλο τρόπο (εδώ κλείνω ματάκι)!