ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΜΑΣ-ΚΟΡΗΣ ΣΤΑ MO ECO BEAUTY

Εάν θες να περάσεις χρόνο μαζί με την κορη σου, να απολαύσετε κάτι άκρως «κοριτσίστικο» και να της δείξεις ακόμη και με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ την νοιάζεσαι και την αγαπάς, τότε κλείσε ραντεβού στο Mo Eco Beauty στη Λεμεσό.

Έχεις κι εσύ κόρη που της αρέσει να σε παρακολουθεί, σε θαυμάζει και συχνά κάνει ότι κάνεις κι εσύ προκαλώντας σου χαμόγελα; Την βλέπεις πως μόλις άρχισε να φροντίζει την εμφάνιση της ενώ την ακούς να συζητά με τις φίλες της για το πώς θα ήθελε να είναι τα νύχια της;

Ξέρεις κάτι; Είναι υπέροχο να μπορείς να συμμετέχεις σε αυτές τις συζητήσεις και να μοιράζεσαι την τόσο αθώα χαρά τους που όμως για την ίδια και τις φίλες της, είναι πιθανόν μέγιστης σημασίας!

Αξίζει και στις δυο σας να περάσετε υπέροχες στιγμές στον όμορφο χώρο του Mo Eco Beauty, να απολαύσετε ένα ζεστό τσάι και να αφεθείτε για να σας περιποιηθούν ενώ επιλέγετε το αγαπημένο σας gel νυχιών!

626682010

Το έχουμε δοκιμάσει, το έχουμε ζήσει και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να κάνετε το ίδιο, ιδιαίτερα τώρα που είναι και κλειστά τα σχολεία τους και μπορούν να έχουν το χρώμα που επιθυμούν.

Για περισσότερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Mo Eco Beauty το οποίο βρίσκεται στη Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό

Τηλέφωνο: 25 738890