ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ

Η Στέφανη Γρηγορίου σχημάτισε μεγάλα χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπα συνανθρώπων μας που το έχουν τόσο ανάγκη, δίνοντας τους ακόμη έναν λόγο παραπάνω για ένα ομορφότερο 2020.

Μεγαλείο ψυχής της νεαρής Κυπρίας η οποία δεν ξεχνά ποτέ, το πόσο μέγιστη σημασία έχει να μην κλείνεις τα μάτια στους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Το 2020 θα το ξεκινήσει γεμάτη με ευγνωμοσύνη και απέραντη ευτυχία αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο της ονειρο προσφέροντας ένα δώρο ζωής στους ανθρώπους της Γκάνας.

Διάβασε τι έγραψε η ίδια έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram, όπου θα την δεις να ποζάρεις με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο της περιτριγυρισμένη  από τους ανθρώπους που τόσο την αγαπούν και την εκτιμούν για τις πράξεις της:

«Αυτή τη φορά το πρότζεκτ έγινε σε ένα μεγάλο χωριό που είχε πάνω από 3 χιλιάδες κατοίκους, είχε σχολεία κοντά , κόσμος έρχεται παιδιά περνούν από εκεί άρα είναι πολύ εύκολο να μαζέψουν καθαρό νερό από εκεί από την πηγή άρα είναι πολύ χρήσιμη η πηγή που κάναμε. Το νερό το βρήκαμε εύκολα στα 50 μέτρα βάθος βρήκαμε αρκετό νερό».

Και αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που χειροκροτούμε τις πράξεις ανθρωπιάς της στο Dolce.com.cy αφού της αξίζουν μόνο τα καλύτερα και είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για όλους μας.