ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ: ΜΑΡΙΑ Χ΄΄ΓΙΑΚΟΥΜΗ

Είναι η γυναίκα που δείχνει τον δρόμο και ανοίγει πόρτες και ευκαιρίες σε εκατοντάδες παιδιά, σχετικά με το ποιο επάγγελμα θέλουν να ακολουθήσουν, ποιος κλάδος στ΄αλήθεια τους γεμίζει και τους ταιριάζει.

Ο κάθε μαθητής, καλείται να επιλέξει το τι επιθυμεί να ακολουθήσει για όλο το υπόλοιπο της ζωής του. Δύσκολη επιλογή και μεγάλο το δίλημμα. Ας μην ξεχνάμε όμως και το τεράστιο άγχος που φέρνει μαζί της μια τέτοια απόφαση η οποία καθορίζει το μέλλον τους.

 

Υπάρχουν παιδιά τα οποία ξεκαθαρίζουν από νωρίς το τι θέλουν να σπουδάσουν. Υπάρχουν άλλα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και βεβαίως υπάρχουν και περιπτώσεις που θεωρούν ότι θέλουν να ακολουθήσουν κάποιο τομέα και έπειτα, με την καθοδήγηση και τη συζήτηση με την Μαρία Χατζηγιακουμή από το Everyday Counseling, να αντιληφθούν πώς τελικά, θέλουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

Η σύμβουλος σπουδών από τη Λάρνακα, βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε κάθε μαθητή που χρειάζεται την καθοδήγηση της. Και μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει η συνάντηση μαζί της αφού η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και οι γνώσεις της στον τομέα σπουδές τόσο για πανεπιστήμια σε Κύπρο και Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, την κατατάσσουν ως μία από τις καλύτερες στον τομέα της. Μητέρα και η ίδια, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανησυχίες και το άγχος του κάθε γονέα που επιδιώκει και εύχεται τα καλύτερα για τα παιδιά του.