ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ STORY ΣΟΥ;

Άσε τις αηδίες και συγκεντρώσου. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αποφάσισες να μπεις στην κουζίνα. Αυτή τη φορά, όχι για να ανοίξεις το ψυγείο και να χλαπακιάσεις, αλλά για να μαγειρέψεις. Όχι για το στομαχάκι σου, αλλά για εκείνο τον χαζοβιόλικο χώρο φιλοξενίας προσωρινών φωτογραφιών. Εδώ στη γλώσσα μου το έχω… Instagram ή Facebook Story.

 

Θες να ανεβάσεις το εκμέκ καταίφι που έφτιαξες για το κρυφό σου αμόρε! Τη γυναίκα που τρύπωσε στο μυαλό σου, αλλά δεν έχεις τα κότσια να τη δεις κατάματα και να παίξεις μπάλα ως γνήσιο αρσενικό. Ας πούμε ότι έφαγες πέντε ώρες να κάνεις ένα γλυκό που θα μπορούσες να το βρεις και στο Pinterest… Όμως εσύ τρελάθηκες να την εντυπωσιάσεις και να πάρεις την ημερήσια δόση ικανοποίησης. Μην πάει ο νους σου στο πονηρό, εννοώ να πιαστεί στα “δίχτυα” της λίστας των viewers. Περιμένεις μία ώρα, τρεις, δέκα ώρες και το σιροπιαστό σου το είδε μέχρι και ο παππούς του γείτονά σου που νόμιζες ότι είχε αποδημήσει εις Κύριον (αλλά όχι αυτήν… η μία και μοναδική).

 

Κάνεις διάφορα κουτά σενάρια. Μπας και ήταν απασχολημένη και δεν είδε το story μου; Mπας και δεν είχε ίντερνετ;  Λες να βρήκε γκόμενο; Τέτοιες σκέψεις κάνεις κι όσο επιτρέπεις σε αυτή την κατάσταση να σε απασχολεί τόσο οι υποθέσεις σου παίρνουν μορφή τέρατος.

 

Μην λυπάσαι και μην μου πάθεις και κατάθλιψη… 40 χρονών άντρας είσαι! Κατάλαβε πως η κοπελιά σταμάτησε να ασχολείται με τέτοια καρτουνίστικα πράγματα, αφού εσύ δεν κάνεις καμία ουσιαστική κίνηση προσέγγισης.

 

Βρε, οι γυναίκες δεν θέλουν κάποιον να ανεβάζει και να κατεβάζει stories μέρα-νύχτα, αλλά κάποιον που να δείχνει ενδιαφέρον (για να μην γίνω πιο ροζ). Όπως πας, θα ψαρεύεις στη λίστα των viewers σου τη μάνα σου, την αδελφή σου, τις παντρεμένες συναδέλφισσές σου και τις προγιαγιάδες των γιαγιάδων σου.

 

Δεν σε ειρωνεύομαι, αλλά προσπαθώ να σε κάνω να ξυπνήσεις. Δύο χρόνους έχει η ζωή: το τώρα και το ποτέ… διάλεξε και πράξε αναλόγως.

 

Και κάτι τελευταίο, δεν έχεις καθόλου φωτογένεια στις selfies, αγριοδείχνεις και μεγαλοδείχνεις. Ευκαιρία να τη ρωτήσεις πώς επεξεργάζεται τις δικές της φωτογραφίες!