«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ» «ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ».ΜΑΜΑ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

«Δεν ξέρω τι θα φάμε / στα άπλυτα» -Μητέρα έγραψε στα παιδιά της τις απαντήσεις στις δυνητικές ερωτήσεις τους κι έγινε viral

Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί γονείς αναγκάζονται να δουλεύουν από το σπίτι λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό.

 

​​​​Η εξάπλωση του κορωνοϊού αναγκάζει τους εργαζόμενους γονείς να μεταφέρουν τη δουλειά τους στο σπίτι. Ομως, η δουλειά στο σπίτι με τα παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τα παιδιά χρειάζονται όλο το εικοσιτετράωρο προσοχή και η ενέργειά τους είναι στο μάξιμουμ καθώς δεν μπορούν να βγουν έξω και να εκτονωθούν.

 

Η δουλειά από το σπίτι περιλαμβάνει τηλεφωνήματα, πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προθεσμίες και διεξαγωγή τηλεφωνικών συνδιασκέψεων. Πώς μπορεί κάποιος να τα κάνει όλα αυτά όταν ακούει συνέχεια την φράση «μαμά, έλα λίγο σε παρακαλώ»;

 

Μια μητέρα έπρεπε να κάνει μία τηλεφωνική διάσκεψη διάρκειας μιάμισης ώρας. Ηταν πολύ σημαντικό όμως να μην την ενοχλήσουν καθόλου τα παιδιά της. Αποφάσισε λοιπόν να γράψει ένα σημείωμα και να το κολλήσει στην πόρτα του δωματίου της.

 

H Caroline Bowen έβγαλε φωτογραφία το σημείωμα και το ανέβασε στο twitter της. Οι γονείς ενθουσιάστηκαν με την εφευρετικότητά της και έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral.

To σημείωμα αναφέρει:

«Η μαμά είναι σε μίτινγκ από τις 9.30 μέχρι τις 11. Μην μπείτε στο δωμάτιο! Η απάντηση στην ερώτησή σας μπορεί να είναι η ακόλουθη: Στον πάνω όροφο, στα άπλυτα, δεν ξέρω τι έχουμε για φαγητό το βράδυ, όχι, στο δωμάτιό σας, φάτε φρούτο».

Πηγή: bovary.gr