3 ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Τι σας αρέσει περισσότερο να βλέπετε στο timeline σας και πώς γεμίζετε εσείς το χρόνο της καραντίνας;

Ο κάθε ένας βιώνει διαφορετικά τις μέρες που διανύουμε.

 

Για κάποιους, είναι η ιδανική ευκαιρία να δημιουργήσουν, να εμπνεύσουν και να βάλουν χρώμα με νέες προτάσεις και ομορφιά στο timeline μας.

 

Σας παρουσιάζουμε τρεις Κύπριους οι οποίοι εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Ο δημιουργός των χειροποίητων γυαλιών ηλίου και μυωπίας, δεν μπορούσε με τίποτα να διανοηθεί ότι θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια. Γι αυτό και δημιούργησε με μεγάλη διάθεση νέες προτάσεις. Τα Anjo πλέον στη μεγάλη τους γκάμα, διαθέτουν και γυαλιά φτιαγμένα από φύλλο τριανταφυλλιάς. Το αγαπημένο rose και ιδιαίτερο ξύλο αναμένεται να γίνει ανάρπαστο και η νέα τάση στα γυαλιά μας!!!

 

ΜΑΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΕΣΚΙΔΟΥ

Η μητέρα και συγγραφέας, βιώνοντας και η ίδια έντονα αυτές τις μέρες, αποφάσισε να θέσει… εργασία και χαρά στα παιδιά της. Για αυτό, μέσα σε ένα θετικό, παιχνιδιάρικο και όμορφο κλίμα έγραψαν ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. «Η Κυρία Θεραπεία» είναι ένα παραμύθι το οποίο μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΝΕΛΛΗ

Εκτός από ταλαντούχα και καταξιωμένη make up artist, εκτός από το να μαθαίνει Ιαπωνικά, η Αναστασία Βανέλλη, δημιουργεί υπέροχες κούκλες. Από αυτές που μικρές και μεγάλες λατρεύουν να συλλέγουν και να αφήνουν από γενιά σε γενιά. Φτιάχνοντας τα μαλλιά αλλά και τα ρούχα τους, οι κούκλες της Αναστασίας Βανέλλη είναι τόσο χαριτωμένες που θα τις λατρέψεις.