ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ PRIVATE ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία έρχεται να προσφέρει αυτό το καλοκαίρι η κυπριακή εταιρεία Zela Jet, μέλος του Ομίλου Zela Aviation.

Ακολουθώντας τις εξελισσόμενες τάσεις στον τουρισμό και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου ταξιδιώτη, η Zela Jet μετατρέπει τα ιδιωτικά ταξίδια σε προσιτή πολυτέλεια, μεταφέροντας σας με το εντυπωσιακό ελικόπτερο τύπου Agusta 109C, στον αγαπημένο σας προορισμό.

Συγκεκριμένα το δικινητήριο Agusta 109C θα πραγματοποιεί private πτήσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις κάθε ταξιδιώτη, από την Αθήνα, σε αγαπημένα ελληνικά νησιά, όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος, η Μήλος, η Νάξος, η Άνδρος, η Πάτμος και οι Σπέτσες, ενώ κρατήσεις μπορούν να γίνονται τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ελλάδα.

Το Agusta 109C, χωρητικότητας 7 ατόμων, συνδυάζει την άνεση και την ασφάλεια, ενώ ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του και οι δυνατοί κινητήρες του, μετατρέπουν το ταξίδι σε μια συναρπαστική εμπειρία πάνω από τα μαγευτικά νερά του Αιγαίου.

Χάρη στα πανοραμικά παράθυρα που διαθέτει ο συγκεκριμένος τύπος ελικοπτέρου, οι ταξιδιώτες μπορούν να θαυμάσουν από ψηλά, τα απαράμιλλης ομορφιάς αξιοθέατα, απολαμβάνοντας παράλληλα τον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδας.

Ως πρωτοπόρος στο χώρο των executive πτήσεων, η Zela Jet, εκτός από το ελικόπτερο Agusta 109C, προσφέρει από την 1η Ιουλίου 2023 και την επιλογή του ολοκαίνουργιου, ιδιωτικού αεροσκάφους Pilatus PC-12 NGX.

Το υπερσύγχρονο, πολυτελές Pilatus PC-12 NGX, χωρητικότητας 7 επιβατών, υπόσχεται ανεπανάληπτα ταξίδια και σύντομες αποδράσεις σε ελληνικά νησιά και κοντινούς προορισμούς της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Αναφερόμενος στις νέες επιλογές που προσφέρει η Zela Jet στους ταξιδιώτες, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης τονίζει ότι, με γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια, τη διακριτικότητα και την αξιοπιστία συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές, ικανοποιώντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Στόχος μας, υποδεικνύει ο κ. Χριστοδουλίδης, είναι μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών, οι Κύπριοι και Ελλαδίτες ταξιδιώτες να απολαμβάνουν στο έπακρο την εμπειρία και τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών πτήσεων είτε πρόκειται να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους, είτε για διακοπές. Άλλωστε όποιος πετάει ιδιωτικά, μπορεί να φτάσει στον προορισμό του οποτεδήποτε, γρήγορα, χωρίς όρια και περιορισμούς προσθέτει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Zela Jet.

Zela Jet

Η Zela Jet είναι θυγατρική εταιρεία της Zela Aviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μια ευρεία γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες, είτε για ταξίδια αναψυχής, είτε για ταξίδια επαγγελματικής φύσης. Η έδρα της βρίσκεται στη Λεμεσό με περιφερειακά γραφεία στην Αθήνα, Ελλάδα και Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.