ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΥΚΑ:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ EVENT, TA 40ΧΡΟΝΑ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Εδώ και 40 χρόνια τα Οπτικά Θεοχαρίδης βελτιώνουν με τις νέες και πάντοτε ποιοτικές τους προτάσεις την καθημερινότητα και την όραση μας.

Συνεχίζοντας τη δυναμική τους πορεία στο νησί μας έχουν καταφέρει να υπερισχύσουν προσφέροντας ποιότητα, ξεχωριστά brands και τιμές που αφήνουν τους πελάτες ευχαριστημένους.

eirini louka event synenteyksi1

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Μακιγιάζ: Βαρβάρα Νικολακάκη (The Makeup Pro by Barbara Nikolakaki)

Μαλλιά: Αντρη Τηλεμάχου (Il Vento)

eirini louka event synenteyksi2

40 χρόνια Οπτικά Θεοχαρίδη δεν είναι και λίγα. Υπάρχει συνταγή επιτυχίας;

Μάλλον μπορείς να το ερμηνεύσεις σαν ένα συνδυασμό πολλών παραγόντων οι οποίοι κέρδισαν  σταθερά την προτίμηση και την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια.

 

Παρόλο που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός τα Οπτικά Θεοχαρίδη βρίσκονται μπροστά, αφού ο κόσμος τα εμπιστεύεται και δείχνει να τα προτιμά εδώ και 40 χρόνια.  

Τα τελευταία 40 χρόνια δεν εφησυχαστήκαμε ούτε στιγμή. Ο τομέας των οπτικών περικλείει πολλά διαφορετικά κομμάτια. Το επιστημονικό, το κομμάτι της μόδας και το dispensing. Πάντα προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις των πιο πάνω. Χωρίς βέβαια να χάνουμε την ανθρώπινη μας πλευρά που τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε ότι είναι το σημαντικότερο μας προσόν. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μας είναι το Α και το Ω.

eirini louka event synenteyksi3

Στο χώρο σας πέραν από μεγάλους οίκους όπως Dior, Fendi, Miu Miu και πολλά άλλα αγαπημένα brands, ανακαλύπτετε όπως έχω παρατηρήσει και οι ίδιοι νέες προτάσεις τις οποίες φέρνετε αποκλειστικά στη Κύπρο στο κατάστημα σας;

Πρόκειται για μία προσωπική μου τρέλα και ενδιαφέρον για νέους σχεδιαστές και τα καινούργια ονόματα στον χώρο των οπτικών που είναι και αυτό που τα τελευταία 2-3 χρόνια μας έβαλε σε καινούργια μονοπάτια όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου. Έχουμε ένα νέο τμήμα με ανεξάρτητους σχεδιαστές, με ξεχωριστές και εντυπωσιακές συλλογές που θα βρείτε αποκλειστικά στα Οπτικά Θεοχαρίδης.

 

Πατέρας και κόρη γράφετε μια δυνατή πορεία. Έχεις μάθει πολλά από τον πατέρα σου και εσύ με τη σειρά σου προσφέρεις το «νέο αίμα» στα οπτικά;

Ολοκληρώνοντας πριν 13 χρόνια τις σπουδές μου ως οπτομέτρης, στην Αγγλία και επιστρέφοντας στην Κύπρο, εντάχθηκα άμεσα στην ομάδα των Οπτικών Θεοχαρίδης. Με τον πατέρα μου πετύχαμε να γίνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Η πείρα, η εμπειρία, η ήρεμη αντιμετώπιση καταστάσεων του παλιού, σε συνδυασμό με καινούργιες γνώσεις, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό, μας καθιστούν μία ανίκητη ομάδα.

eirini louka event synenteyksi4

Βρίσκεστε σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μακαρίου. Εύκολο, προσβάσιμο όπου μπορεί εύκολα ο κάθε περαστικός να το διακρίνει και να σας επισκεφτεί;

Η τοποθεσία έχει καθοριστικό ρόλο. Πριν από ένα χρόνο είχαμε προχωρήσει και στην ανακαίνιση του καταστήματος που επίσης είναι πολύ σημαντικό να ανανεώνεται αφού οι τάσεις αλλάζουν, ο κόσμος προχωρά και οφείλεις να μπορείς να ανταπεξέλθεις για να προσφέρεις πάντα το καλύτερο.

 

Έχουν φτάσει οι συλλογές για το καλοκαίρι:

Εννοείται ότι έχουμε συμπληρώσει τις συλλογές μας και υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών και προτάσεων για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί.

 

Το γυαλί πλέον είναι και θέμα μόδας;

Κατ’αρχήν δεν είναι μόνο θέμα μόδας. Το κατάλληλο γυαλί ηλίου επιβάλλεται για τις καιρικές συνθήκες της Κύπρου. Επιπλέον όμως το γυαλί, είτε είναι ηλίου είτε οφθαλμολογικό, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει το προσωπικό μας στυλ.

eirini louka event synenteyksi6

Πέραν από τις εντυπωσιακές επιλογές σε γυαλιά ηλίου ο κόσμος σας εμπιστεύεται και για οφθαλμολογική εξέταση, φακούς επαφής και γυαλιά οράσεως;

Πάνω απ’όλα είμαστε οπτικοί-οπτομέτρες με κύριο μέλημα μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Πετύχαμε να διαθέτουμε μερικές από τις καλύτερες και πλέον ποιοτικές μάρκες οφθαλμολογικών φακών και φακών επαφής παγκοσμίως.

 

40 χρόνια Οπτικά Θεοχαρίδη τα οποία θα γιορτάσετε με ένα μεγάλο event. Μίλησε μου γι’ αυτό.

Μιας και έχουμε ανανεώσει τον χώρο μας και είναι και τα 40χρονα μας είπαμε να το γιορτάσουμε! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τους πελάτες και φίλους μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τον ανανεωμένο μας χώρο και τις νέες συλλογές, μέσα από μια όμορφη ατμόσφαιρα, με κρασάκι, τσιμπήματα και καλή μουσική. Επιπλέον σαν ένα ευχαριστώ προς τους πελάτες μας, για μία εβδομάδα θα προσφέρουμε 30% έκπτωση σε σκελετούς οράσεως και γυαλιά ηλίου.

eirini louka event synenteyksi7

Εκείνη την ημέρα θα δούμε και limited edition γυαλιά που σχεδιάστηκαν, κατασκευάστηκαν και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά. Άλλη μια καινοτομία των Οπτικών Θεοχαρίδης;

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκινήσαμε με το Dolce.com.cy. Μαζί με το Alexander College, θέσαμε ένα διαγωνισμό σε φοιτητές σχεδίου μόδας. Πήραμε τα αποτελέσματα στα χέρια μας και είδαμε με πόσο ζήλο εργάστηκαν οι φοιτητές, από πού εμπνεύστηκαν και τα υπέροχα σχέδια τους. Με τον σχεδιαστή Παντελή Παντελή και τον ‘Αγγελο Χριστοφή επιλέξαμε τα τρία καλύτερα τα οποία και θα βραβεύσουμε εκείνη τη νύχτα. Τα τρία βραβευμένα γυαλιά κατασκευάστηκαν από τα Anjo sunglasses, με κύριο υλικό το ξύλο και θα πωληθούν εκείνο το βράδυ για φιλανθρωπικό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των γυαλιών θα πάνε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Ένα όνειρο μια ευχή».

eirini louka event synenteuksi8

Το event για τον κόσμο που μας διαβάζει τώρα να υπενθυμίσουμε ότι έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου και τους περιμένουν πολλά όμορφα πράγματα για να δουν. Ποιες είναι οι σημαντικές λεπτομέρειες;

Το event προγραμματίστηκε για αυτή την Τετάρτη 5 Απριλίου και θα ξεκινήσουμε στις 6 το απόγευμα. Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε ένα όμορφο πάρτι για να ευχαριστήσουμε τους εκλεκτούς μας καλεσμένους οι οποίοι θα επωφεληθούν και με τις προσφορές μας.

 

ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 212, ΛΕΜΕΣΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25353369

 

SOCIAL MEDIA:

https://www.facebook.com/theocharidesoptika.limassol?lst=1122853451%3A100008125896076%3A1489658249