ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Και θα σε επέλεγα ξανά και ξανά. Θα σε έβλεπα με τον ίδιο τρόπο όπως και την πρώτη στιγμή που αισθάνθηκα πως θα μπλέξουμε, θα ερωτευόμουν εσένα παράφορα και πάλι και θα ήταν η μόνη ιστορία που θα γούσταρα να επαναλαμβάνω….

Είσαι ο πρωταγωνιστής των αισθημάτων μου. Του είναι μου. Του μυαλού μου. Το κυριεύεις ολοκληρωτικά. Το έχεις κάνει δικό σου, αυτό το δέχτηκε χωρίς κανένα δισταγμό και μπορείς να το χειρίζεσαι είτε με παιχνίδια είτε με έρωτα ξανά και ξανά.

 

Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος για σένα.

 

Σκέφτομαι πριν μιλήσω. Ενώ προηγουμένως συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες… Ξεπερνάω τον εγωισμό μου γιατί το μαζί, μου ταιριάζει καλύτερα.

 

Προσπάθησα να μαθαίνω μέσα από τα λάθη μου και να μην τα επαναλαμβάνω. Αλλά ούτε και να πέφτω σε παλιές, καλοστημένες παγίδες.

 

Ξέρω πολύ καλά ποια είναι αυτά που ξεχωρίζω σε σένα. Ξέρω πολύ καλά γιατί σε ερωτεύομαι ξανά και ξανά σαν να είναι η πρώτη φορά που σε συναντώ. Θα στα αποκαλύπτω πάντοτε σε χρόνο ανύποπτο για να κρατάω τον έρωτα μας ζωντανό και σε εγρήγορση.

 

Με ταξιδεύεις σε μέρη που δεν έχει τολμήσει κανείς άλλος. Με διεκδικείς απόλυτα και με κερδίζεις κάθε φορά. Φεύγεις, ίσα που να μου λείψεις, να μην σε θεωρώ δεδομένο και επιστρέφεις πιο δυναμικά από ποτέ ακυρώνοντας και πάλι ότι άλλο υπήρξε στη ζωή μου πριν από σένα.

 

Να, τώρα που φτάνει κοντά σου αυτό το μήνυμα θα χαμογελάς με ικανοποίηση γιατί ξέρω πόσο απόλυτα θες να είσαι μόνο εσύ για μένα.

 

Ήταν δύσκολο να με δεχτείς στην αρχή. Υπήρξα όντως ότι πιο περίεργο σου έχει συμβεί. Κυκλοθυμική, αισιόδοξη, ασταμάτητα τολμηρή. Έφερα τον κόσμο σου ανάποδα, όμως κι εσύ τον δικό μου…

 

Αλλά αυτή την τρέλα που κουβαλάω την ερωτεύτηκες πιο πολύ από τον κάθε ένα.

Είσαι έρωτας παράφορος, είσαι έρωτας σαρωτικός και εγώ είμαι απόλυτα δοσμένη και παραδομένη στα θέλω σου.