ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Χρειάζεσαι κίνητρο για να γίνεις καλύτερος. Χρειάζεσαι να νιώσεις ο κυνηγός. Το καλό κορίτσι σε βολεύει στο δρόμο που θα του υποδείξεις… Το κακό σε ξεβολεύει από τις συνήθειες σου και σου βγάζει έναν εαυτό που δεν αντιλήφθηκες ποτέ ότι διαθέτεις!

Πόσα love story ακούμε καθημερινά;  Και πόσοι πραγματικά άνθρωποι σε έχουν σημαδέψει; Μα αυτοί οι ελάχιστοι που σε ανάγκασαν να χάσεις τον ύπνο σου, το εγώ σου, να βγεις από το πρόγραμμα σου για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο δίπλα τους.

Κάποιες φορές, διάβασα κάπου, δεν είναι για το ευτυχισμένο τέλος που συμβαίνει μια ιστορία αλλά απλώς για το γεγονός. Με καλύπτει απόλυτα.

Υπάρχει πάντα σωστό και λάθος αναλόγως του πως έχει συνηθίσει ο κάθε ένας μας. Υπάρχουν σχέσεις που σου βγάζουν έναν εαυτό που ξαφνιάζει και σένα και σχέσεις που είναι τόσο αναμενόμενες που απλά βολεύεσαι στην ηρεμία τους. Στο ότι δεν θα ψάξουν και δεν θα ζητήσουν κάτι παραπάνω από εσένα. Στο γεγονός ότι αυτό που τους δίνεις, αυτό είναι… Μέχρι εκεί… Δεν θα διεκδικήσουν το αναμενόμενο… Θα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ενώ εσύ μπορεί να κάνεις χιλιάδες πράγματα χωρίς καν να το πάρουν είδηση… Γιατί απλά δεν τους νοιάζει… Τους αρκεί που τους έχεις καλά. Σε θέλουν για αυτά που έχεις τη δυνατότητα να τους προσφέρεις, συχνά ως σπόνσορας και όχι για αυτό που πραγματικά είσαι… Τέτοιος έρωτας και δέσμευση να μου λείπουν!

Αυτό  που ποτέ δεν σβήνει από το μέσα σου, είναι αυτές οι γυναίκες που σου έδωσαν πρώτα την ψυχή και έπειτα το σώμα με τον δικό τους τρόπο. Έναν τρόπο που σε βγάζει από τα συνηθισμένα σου, από την πορεία σου, από όλα όσα διδάχτηκες, έπαθες και έμαθες μέχρι σήμερα. Είναι αυτές οι γυναίκες που παθιάζονται πολύ, που δύσκολα μπορεί ο κάθε ένας να ακολουθήσει και να ελέγξει. Που λάμπουν, που διαβάζουν, που ρουφούν το κάθε τι που βρίσκεται στο δρόμο τους. Που έχουν μπέσα και προτιμούν να χάσουν κάτι που δεν τις καλύπτει απόλυτα παρά να χάσουν τον εαυτό τους για να μην ξεβολευτούν, για να μην βρεθούν μόνες, γιατί φοβούνται μήπως και δεν αγαπηθούν… Όχι… Αυτές οι γυναίκες σέβονται και αγαπάνε τόσο πολύ τον εαυτό τους, που όποια κι αν είναι η μεταξύ σας κατάληξη θα ξέρουν πως έχασαν, όμως μέσα τους θα ακούνε αυτή τη φωνούλα που φωνάζει πως εσύ, έχασες πολλά περισσότερα που δεν υπάρχουν πια στη ζωή σου… Είναι οι γυναίκες που σε έκαναν να χάσεις τον ύπνο σου και που ο ξύπνιος σου μαζί τους είναι πια το σημαντικότερο πράγμα για σένα.

Είναι αυτή η μία που κάνει όλες τις υπόλοιπες να φαίνονται μικρές. Να φαίνονται ίδιες. Θέλει προσπάθεια η σχέση και αυτές οι γυναίκες είναι ακούραστες απέναντι στον άνθρωπο που έχουν αγαπήσει.

Του γράφουν στίχους, του μαθαίνουν νέα πράγματα και διψούν να ζήσουν μαζί του μοναδικές εμπειρίες ζωής. Δεν τις φοβίζει τίποτα, δεν σταματάνε πουθενά. Θέλουν να σε βλέπουν να εξελίσσεσαι, να πετυχαίνεις στη ζωή σου, να γίνεσαι καλύτερος σε κάθε τομέα, να είσαι ο πατέρας των παιδιών τους και αυτές να καμαρώνουν που είναι μέρος της υπέροχης ζωής που απολαμβάνεις… Που στέκονται δίπλα σου περήφανες, πανέμορφες και με χαμόγελο ικανοποίησης για εσένα που επέλεξαν για άνθρωπο τους. Γιατί μην ξεγελιέσαι… Σε έχουν επιλέξει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες στο διάβα τους… Το μόνο που θες, επιδιώκεις και μπορείς να κάνεις για αυτά τα πλάσματα είναι να γίνεσαι καλύτερος.