ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ POOL PARTY; ΣΤΟ AMMOS RESORT ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΤΑΝΙ ΠΟΥ ΘΕΣ

Έλαβες πρόσκληση για το απόλυτο pool party του καλοκαιριού και αναζητάς την τελευταία πινελιά που θα απογειώσει την εμφάνισή σου;

Τριγυρίζει στο μυαλό σου η ιδέα να αγοράσεις ένα ιδιαίτερο καφτάνι που θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου;

 

Έψαξα και βρήκα για σένα που αγαπάς την ποιότητα και τα ξεχωριστά σχέδια, τα καλύτερα καφτάνια της αγοράς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το Ammos Resort στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το κατάστημα που δείχνει να… προσγειώθηκε Κύπρο  κατευθείαν από Μύκονο για να τρελάνει τις fashionistas!  

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα φύγεις με μία αγορά, αλλά με δύο και τρεις. Μιλώ εκ πείρας. Δοκίμασα ένα από τα καινούρια Etoile Coral, έβαλα στο μυαλό μου κάποιο άλλο, ρώτησα αν υπάρχουν κι άλλα χρώματα σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο και τελικά αγόρασα τρία. Ναι, ναι, σωστά κατάλαβες. Έδωσα ένα άλλο αέρα στην καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα με τρία νέα σέξι καφτάνια.

Δεν νομίζω να σκέφτεσαι ακόμα πώς θα ξεχωρίσεις στο pool party… Όχι μόνο σε πήγες στο Ammos Resort, αλλά βλέπω ότι έπεισες και τις φίλες σου να δοκιμάσουν την καινούργια παραλαβή καφτανιών.

 

Διαπίστωσες και από μόνη σου ότι δεν είναι συνηθισμένα κομμάτια. Προκαλούν εντύπωση και θαυμασμό. Κι αν θες να σου πω ακόμα μερικά μυστικά… Πρόσεξε τις όμορφες λεπτομέρειες που τα στολίζουν, τα ξεχωριστά μοτίβα τους και τα άκρως καλοκαιρινά αλλά και κλασικά τους χρώματα.

 

Κι επειδή ξέρω ότι θα κάνεις εντύπωση στο pool party, την επόμενη μέρα στείλε ένα feedback στo Ammos Resort! Κάποιες φορές χρειάζεται να λέμε και ένα ευχαριστώ στις boutiques που φροντίζουν για την αποθέωση της γυναικείας εμφάνισης… and by the pool.