ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

Εγώ όπως έχετε καταλάβει όσοι με διαβάζετε καθημερινά, λατρεύω την σοκολάτα.

Όταν μιλάω για γλυκά αμέσως στο μυαλό μου φέρνω εικόνες με πάστες από σοκολάτα! Το θέμα λοιπόν που αναφέρομαι σήμερα θα κάνει χαρούμενους τους λάτρεις της σοκολάτας σε όλον τον κόσμο αφού για πρώτη φορά στο booking.com υπάρχει ένα τόσο διαφορετικό σπίτι. γράφει η travelgirl.gr

 

Φτιαγμένο εξολοκλήρου από σοκολάτα, το σπίτι αυτό στη Γαλλία κλέβει τις εντυπώσεις κι όχι άδικα! Βρίσκεται 32 χλμ. από το Αεροδρόμιο του Παρισιού, Σαρλ Ντε Γκωλ κι είναι διαθέσιμο προς μία γλυκιά ενοικίαση!

Το σοκολατένιο σπίτι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τον Jean-Luc Decluzeau, έναν τεχνίτη που ειδικεύεται σε γλυπτά και χρησιμοποίησε 1,5 τόνο σοκολάτας για να το ολοκληρώσει. Για τους προφανείς λόγους το σπίτι δεν ξεπερνά τα 18 τετραγωνικά ωστόσο μπορεί να χωρέσει μέχρι και 4 άτομα!

Η απορία των περισσοτέρων που διαβάζουν το άρθρο είναι από τι αποτελείται το σπίτι. Το εντυπωσιακό είναι ότι σχεδόν τα πάντα μέσα σε αυτό το σπίτι είναι βρώσιμα!

Από τα κρεβάτια και τους νιπτήρες μέχρι τα βιβλία, τα βάζα και τους πολυελαίους. Όσο για την τιμή; 50 ευρώ τη βραδιά! Πολύ καλή αν σκεφθείς ότι μία τέτοια διαμονή αποτελεί εμπειρία ζωής.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.tilestwra.com/tora-mporeite-na-noikiasete-spiti-ftiagmeno-exolokliroy-apo-sokolata/