Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ο περιορισμός στο σπίτι αυτές τις μέρες κάνει καλό όχι μόνο σε σένα αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς οι οποίοι ίσως να αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και να ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες.

Το να ακολουθείς τις οδηγίες που ακούς, βλέπεις και διαβάζεις παντού αυτές τις μέρες, έχει μέγιστη σημασία αφού μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να περιοριστεί η ραγδαία έξαρση του ιού.

Στην Ιταλία, 900 περίπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και το ορθότερο είναι να ακολουθήσουμε και να τηρήσουμε κάποια σημαντικά μέτρα για να αποφύγουμε τυχόν απώλειες και στο δικό μας νησί.

Αρκετές εταιρείες ζητούν από τους εργαζομένους τους να δουλεύουν από το σπίτι. Κάποιοι μεγάλοι οργανισμοί τους παρχώρησαν και ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ αρκετές συναντήσεις γίνονται πλέον ηλεκτρονικά.

Εάν δεις το θετικό όλης αυτής της υπόθεσης, μπορείς να αποδώσεις και από το σπίτι σου.

Να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να μην αφήσεις εκκρεμότητες, να είσαι συγκεντρωμένη στην εργασία σου και έπειτα να περάσεις και χρόνο με την οικογένεια σου. Εάν στο σπίτι υπάρχουν και παιδιά, φρόντισε να τηρούν κάποια όρια για να γίνεται και ο δικός σου αλλά και ο δικός τους χρόνος καλύτερος χωρίς να υπάρχουν εντάσεις.