Η ΜΑΡΛΕΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Είναι μια πετυχημένη επιχειρηματίας που λατρεύει την αισθητική, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα ομορφιά και φροντίζει για όλες τις γυναίκες να φεύγουν πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης για τα  περιποιημένα και πανέμορφα τους άκρα.

Η δημιουργός των Mo Nails Μαρλέν Όρος, μοιράζεται με τις αναγνώστριες του Dolce σημαντικά μυστικά, tips και συμβουλές για την τεράστια σημασία του πεντικιούρ που δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση!

 

Η σημασία του πεντικιούρ…

Η φροντίδα των ποδιών δεν συγκρίνεται σε σχέση με άλλα σημεία του σώματός, όπως τα χέρια και το πρόσωπο όπου ξοδεύεις περισσότερο χρόνο. Όχι μόνο σε μεταφέρουν παντού, αλλά επίσης καθορίζουν και την υγεία σου και πόσο μεριμνάς για την προσωπική αισθητική σου.

 

Τα υγιή πόδια έχουν ζωτική σημασία για την υγεία μας. Είτε επισκέπτεσαι ένα ινστιτούτο αισθητικής είτε περιποιείσαι μόνη σου το πεντικιούρ σου, φρόντισε έστω και μία φορά το χρόνο να βεβαιωθείς ότι τα πόδια σου παραμένουν σε μία υγιή κατάσταση.

«Ο μέσος άνθρωπος διανύει 8,000 – 10,000 βήματα κάθε μέρα, γύρω στα 115,000 μίλια κατά τη διάρκεια της ζωής του»!

 

Κανείς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις τα άκρα σου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω δει πολλά παραμελημένα πόδια, γεγονός που με κάνει να σκεφτώ με λύπη πόσο πολύ θα υποφέρουν όσο μεγαλώνει κανείς.

 

Επίσης είναι σημαντικό να διατηρείς υγιή τα νύχια των ποδιών σου, επειδή προστατεύουν τα δάκτυλα από τυχόν τραύματα.

 

Γνώριζες ότι ο μέσος άνθρωπος διανύει 8,000 – 10,000 βήματα κάθε μέρα, γεγονός που προσθέτει γύρω στα 115,000 μίλια κατά τη διάρκεια της ζωής του! Όλη αυτή η φθορά των ποδιών μπορεί να προκαλέσει επώδυνες συνέπειες αν δεν φροντίζεις για τη σωστή συντήρησή τους.

 

«Το πεντικιούρ, δεν είναι μόνο για γυναίκες»

Αντίθετα με την κοινή γνώμη, το πεντικιούρ ΔΕΝ είναι μόνο για τις γυναίκες! Προσφέρεται για όλους όσοι θέλουν να περιποιηθούν τα πόδια τους.

 

Κάνοντας ένα συνηθισμένο πεντικιούρ βοηθάς την pedicurist να εντοπίσει πρώιμες ενδείξεις ύπαρξης κάλων, κότσι, λοιμώξεων και μυκητιάσεων. Αυτές οι παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο εύκολα όταν εντοπιστούν σε πρώιμα στάδια.

 

Το κόψιμο και καθάρισμα των νυχιών των ποδιών εμποδίζουν την προς τα μέσα ανάπτυξή τους και την πρόκληση μόλυνσης. Η εξάλειψη των ακαθαρσιών και των βακτηρίων από τα πόδια σου μπορεί να εμποδίσει την εμφάνιση παθήσεων των νυχιών (μύκητες) και των οσμών των ποδιών.

 

Είναι σημαντικό να διατηρείς τις παρανυχίδες/πετσάκια των ποδιών σου ενυδατωμένα για να εμποδίσεις την προς τα έξω ανάπτυξη των νυχιών που θα εμφανίζουν γραμμές ή σχισμένα άκρα.

 

Η απολέπιση ή απομάκρυνση νεκρών κυττάρων του δέρματος εμποδίζει τη συσσώρευση κυττάρων και τη δημιουργία κότσι ή κάλων, που μπορούν να προκαλέσουν στενόχωρα και επώδυνα αισθήματα. Η απομάκρυνση του νεκρού δέρματος, ειδικά στη φτέρνα, ενθαρρύνουν την ανάπτυξη καινούργιων κυττάρων, τα οποία κάνουν τα πόδια να είναι πιο απαλά και ελκυστικά.

 

«Ένα καλό πεντικιούρ μπορεί να σε χαλαρώσει. Βοηθά στην απομάκρυνση του άγχους, είναι θεραπευτικό και ενισχύει την ευεξία».

Το μασάζ είναι αυτό που θα απολαύσεις περισσότερο όταν επισκεφθείς ένα ινστιτούτο για να κάνεις πεντικιούρ. Συμβάλει στην καλύτερη κυκλοφορία και βοηθά στην ανακούφιση των ποδιών. Αυξάνει την κυκλοφορία αίματος, μπορεί να μειώσει τον πόνο και να βοηθήσει στη διανομή θερμότητας σε όλο σου το σώμα.

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και φυσικά έρχεται αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σου. Ο κόσμος θα φυλάξει τα χειμερινά υποδήματά του και δεν θα φορά κάλτσες και κλειστά παπούτσια, αλλά σανδάλια.

 

Ένα καλό πεντικιούρ μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις. Βοηθά στην απομάκρυνση του άγχους, είναι θεραπευτικό και ενισχύει την ευεξία.

 

Τώρα δώσε ένα σχήμα στα σέξι πόδια σου.