ΕΙΣΑΙ MAKE UP ARTIST ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ; SHOP AND SHIP ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Η Αμερική είναι ένας ονειρικός προορισμός με απεριόριστες ευκαιρίες και αμέτρητα brands τα οποία βλέπεις κάθε μέρα στο instagram με τις πιο γνωστές bloggers και make up artists να τα προτιμούν.

Πολλές φορές θες να παραγγείλεις κάτι από την Αμερική, όμως κάνεις δεύτερες σκέψεις ή απογοητεύεσαι που δεν τα στέλνουν Κύπρο.

 

Το Shop and Ship, η καινοτόμος μέθοδος της Aramex σου λύνει αυτό το θέμα και ανοίγει τους ορίζοντες σου στις διαδικτυακές αγορές με απίστευτες ευκαιρίες!

Με μία μόνο εγγραφή, ο κόσμος των online αγορών ξεδιπλώνεται μπροστά σου με πολυσυζητημένα brands από κάθε γωνιά του πλανήτη. Κάθε νέα σεζόν, μπορείς να ανανεώνεις το νεσεσέρ και την επαγγελματική σου βαλίτσα με όλες τις τελευταίες τάσεις από brands τα οποία θα έρχονται να σε βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού σου.

Με μία μόνο συνδρομή στο https://www.shopandship.com/ παίρνεις τις προσωπικές σου διευθύνσεις σε 24 χώρες του εξωτερικού. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζεις σαν ντόπιος χρησιμοποιώντας τη δική σου διεύθυνση σε κάθε χώρα που προχωράς με τις αγορές σου. Μόλις τα ψώνια παραληφθούν στην Shop and Ship διεύθυνση σου, θα προωθηθούν άμεσα στην πόρτα του σπιτιού σου στην Κύπρο από την Aramex! Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις τους οποίους μπορείς να ενημερωθείς από την ιστοσελίδα τους ή με ένα τηλεφώνημα στο 77771700