Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ

Τον έχεις ακούσει μία και δύο και τρεις και άλλες τόσες φορές να εκφράζεται… λέγοντάς σου ότι θέλει να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια….

Αυτός ο άνδρας, μάλλον έχει αρχίσει να σε εμπιστεύεται… και πολύ πιθανόν να σε ερωτεύεται. Δεν θα το παραδεχθεί, αλλά το βλέμμα του, το χαμόγελό του, οι κινήσεις του κορμιού του θα τον προδώσουν, αργά ή γρήγορα.

 

Κι αν δεν με πιστεύεις, πρόσεξε κάθε φορά που τον πλησιάζεις για να του μιλήσεις… Κάπως αναστατώνεται. Θέλει τόσο πολύ να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου μιλά ώρες ατελείωτες, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορεί και σκύβει το κεφάλι κάνοντας ένα αυθόρμητο βήμα προς τα πίσω. Η εκμηδένιση της απόστασης… κάπως τον κομπλάρει. Δες και το άλλο όμως! Κάθε φορά που σε κοιτά, τα μάτια του σχηματίζουν λάμπουν και χαμογελούν στην κυριολεξία. Αν και όση ώρα σου μιλάει δεν μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του, τότε αυτός ο άνδρας έχει αρχίσει να σε ερωτεύεται πολύ… πάρα πολύ!

 

Έχει σκεφτεί μέχρι και σε ποια εκκλησία θέλει να γίνει το Μυστήριο και ακόμη και σε ποια τοποθεσία θα πραγματοποιηθεί η outdoor φωτογράφηση… Έχει οργανώσει τα πάντα στο μυαλό του, έχει ονειρευτεί αυτή την ξεχωριστή μέρα, έχει συνειδητοποιήσει ότι θέλει και μπορεί να κάνει αυτό το όμορφο βήμα στη ζωή του… Αυτό που απομένει είναι να γνωρίσει τη μία και μοναδική γυναίκα που θα τον ντύσει γαμπρό και θα τον κάνει πατέρα!

 

Ίσως να βλέπει στο πρόσωπό σου τη μέλλουσα γυναίκα του, αλλά φοβάται να σε κοιτάξει στα μάτια και να παραδεχτεί ότι σε έχει φανταστεί πολλές φορές στο πλευρό του, όχι σαν απλή φίλη ή γνωστή, αλλά ως τη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής του…

 

Το ξέρω ότι λατρεύεις όλο και πιο πολύ τον ήχο της φωνής του κάθε φορά που σου λέει ότι θέλει να παντρευτεί, αλλά δεν μπορείς να εκφραστείς κι εσύ το ίδιο, αφού δεν σου έχει ξεκαθαρίσει πώς σε βλέπει…

Ίσως να μην έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και να φοβάται ότι δεν είναι ικανός να σε κρατήσει… Αρκετοί άνδρες τείνουν να χάνουν ακόμα και τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής τους επειδή φοβήθηκαν, ένιωσαν πως δεν πληρούν όλες τις προδιαγραφές… για να κρατήσουν μία γυναίκα που ομολογουμένως δεν έμοιαζε σε τίποτα με τις προηγούμενες τους σχέσεις…

 

Εδώ ακριβώς ήθελα να σε φέρω… Αν σου λέει με τόση άνεση ότι θέλει να παντρευτεί, κοίτα τον στα μάτια και θα καταλάβεις ότι εσένα θέλει, αλλά φοβάται. Κάποιοι άνδρες θέλουν να τους πάρεις από το χέρι και να τους πεις δύο “λόγια” που… μόνο τα παρατεταμένα φιλιά μπορούν να τα εκφράσουν με τον πιο σωστό τρόπο!