ΜΟ ΝΑΙLS GIRLS… ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Ακόμη και τα νύχια σου μπορούν να κάνουν την πιο ηχηρή δήλωση… χωρίς καν να χρειαστεί να ακούσει κανείς τον ήχο της γλυκιάς σου φωνής.

Αν εμπιστευτείς τα εκλεκτής ποιότητας και υψηλής ανθεκτικότητας MO Nails, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην γοητεύσεις όλα τα γυναικεία και ανδρικά βλέμματα που έριξαν μια τυχαία ή και επίμονη ματιά στα όμορφα σου δάχτυλα.

 

Από σένα εξαρτάται να αποδείξεις ότι το gel και το πεντικιούρ σου εκπέμπουν τελειότητα και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την άψογη περιποίηση που μπορούν και ξέρουν πολύ καλά να σου προσφέρουν οι επαγγελματίες των MO Nails. Σήκωσε το τηλέφωνο και κλείσε από τώρα το ραντεβού σου για να είσαι έτοιμη την παραμονή Πρωτοχρονιάς να ανταλλάξεις αμέτρητες χειραψίες με νύχια σε τέλειο σχήμα και παιχνιδιάρικους έως και αποπλανητικούς χρωματισμούς.

 

Square, round, oval, coffin, stiletto, είναι μερικά από τα προτεινόμενα μεγέθη που μπορείς να δώσεις στα νύχια σου και αν ψάχνεις για girly/lady χρωματισμούς, τα ΜΟ Nails σου προσφέρουν μία πλούσια γκάμα καθαρών χρωμάτων αλλά και ονειρικών συνδυασμών!

 

Κι επειδή η ομορφιά διαχέεται από την κορφή μέχρι τα πόδια, δεν θες με τίποτα να παραμελήσεις το πεντικιούρ σου. Αν και τα σάνδαλά σου έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους μαζί σου για το επόμενο καλοκαίρι, είμαι σίγουρη ότι το βράδυ θες να ξαπλώσεις έχοντας πούπουλο σε υφή ποδαράκια… και περιποιημένα άκρα. Θα μου πεις ότι οι μπότες και οι γόβες σου δεν αποκαλύπτουν το πεντικιούρ σου τώρα το Χειμώνα, αλλά σκέψου τι όμορφη αποκάλυψη θα κάνεις όταν τα βγάλεις… μπροστά στο σύντροφό σου ή ακόμα και όταν ξαπλώσεις στον καναπέ.

 

Τα gels που αναζητάς εδώ και τόσο καιρό ονομάζονται MO Nails και επειδή σ’ αγαπώ φρόντισα να δοκιμάσω σχεδόν όλα τα χρώματα, με αποτέλεσμα να με καλομάθω και να ταυτίσω το όνομά μου με την κομψότητα και την απόλυτη περιποίηση.

 

Τώρα είναι η σειρά σου να κλείσεις ένα ραντεβού και να κάνεις κι εσύ μια «ΑΚραίΑ» βουτιά στην υψηλής ποιότητας περιποίηση και φροντίδα άκρων. Κι αν ψάχνεις το νέο hashtag που θα συνοδεύει κάθε φωτογραφία σου, το I#Love#MoNails# λέει τα πάντα!