Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΥΠΡΙΑ TATTOO ARTIST ΤΟΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκτός από ομορφιά που θυμίζει πετυχημένα μοντέλα, η Τόνια Γεωργίου διαθέτει αστείρευτο ταλέντο για δημιουργία το οποίο αποτυπώνει στο σώμα όσων παίρνουν την απόφαση να «χτυπήσουν» το δικό τους τατουάζ.

Τα τατουάζ είναι για πολλούς τρόπος έκφρασης. Και όπως και κάθε τι ωραίο, όταν πάρεις την απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα, ένα τατουάζ δεν είαι ποτέ αρκετό.

tonia tattoo artist

tonia tattoo artist1

Υπάρχουν άτομα που «χτυπούν» τατουάζ σε όλο τους το σώμα, υπάρχουν όμως και η άλλη κατηγορία που προτιμά κάτι μικρό και διακριτικό. Ονόματα και ημερομηνίες είναι σίγουρα τα πιο πολυσυζητημένα, οι προτάσεις όμως είναι άπειρες αρκεί να υπάρχει ταλέντο.

tonia tattoo artist2

tonia tattoo artist3

Η Τόνια Γεωργίου, κυριολεκτικά μεγαλουργεί στα σώματα ανδρών και γυναικών. Σχεδιάζοντας αρχικά με μελάνι σε χαρτί, δημιουργεί στο σώμα έργα τέχνης που θυμίζουν αποτέλεσμα που θαυμάζεις σε καμβά. Δεν υπάρχουν όρια αλλά ούτε και περιορισμοί και πάντοτε, απόλυτα αφοσιωμένη στο σχέδιο καταφέρνει να δώσει το τέλειο αποτέλεσμα.

tonia tattoo artist4

tonia tattoo artist5

Στο φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζουμε σήμερα στο dolce.com.cy, μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχέδια και τη δουλειά της.