ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ ΕΛΛΗΝΑ: ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η Ιζαμπέλλα Έλληνα μίλησε αποκλειστικά στο Dolce Digital Lifestyle Magazine για τη δράση της με το Saint Ephraim και τη βοήθεια που παρέχει σε κόσμο που το έχει ανάγκη καθώς και τον ονειρικό γάμο που ετοιμάζει.

Σε μαγνητίζει με το καθαρό της βλέμμα! Κάθε της post είναι λες κι είναι βγαλμένο απο editorial ξένου περιοδικού! Αγαπά τα ταξίδια και την μαγειρική, ενώ αν βρεθείς καλεσμένος/η σε κάποιο απο τα πάρτυ της θα έχεις να λες και να θυμάσαι! Η Izabella Ellinas «κατακτά» τα social media και μας υποδέχεται στον δικό της υπέροχο κόσμο όπου δεσπόζει η αγάπη, η καλοσύνη, η χαρά και η προσφορά!

Συνέντευξη στη Μαρία Ονησιφόρου

Φωτογραφία από προσωπική συλλογή

Το 2020 μας έμαθε πολλά…Τι είναι αυτό που δίδαξε σε σένα;

Το 2020 μου έχει διδάξει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο! Το πως αντιμετωπίζουμε την κάθε δυσκολία, έχει τη δύναμη να διαμορφώσει τη ζωή μας. Με κάθε πρόκληση, μας δίνεται η ευκαιρία να επιμείνουμε και να εξελιχθούμε σε ισχυρότερους, πιο συμπονετικούς και πιο ευγνώμονες ανθρώπους.

 

Είσαι από τους ανθρώπους που κάνουν ανασκόπηση; Που βλέπουν τα επιτεύγματα τους και σχεδιάζουν τα επόμενα;

Ναι φυσικά! Είμαι άτομο που κάνει την ανασκόπηση του! Μου αρέσει να προγραμματίζω εκ των προτέρων και να θέτω πάντα τους στόχους μου προσπαθώντας φυσικά να τους πραγματοποιήσω.

 

Τι να περιμένουμε από εσένα τη νέα χρονιά;

Φέτος έχω μεγάλα σχέδια για το blog μου, με περισσότερες νόστιμες συνταγές και συναρπαστικές συνεργασίες. Εχω σχέδια για μεγαλύτερα έργα σχετικά με το ίδρυμα Saint Ephraim και φυσικά ένα γάμο που είναι στα σκαριά.

 

Μιας και το ανέφερες, στης εκκλησιάς τη πόρτα πότε θα σε δούμε ντυμένη νυφούλα;

Στόχος μας με τον αρραβωνιαστικό μου είναι να παντρευτούμε φέτος, αλλά όλα εξαρτώνται από την πανδημία.

 

Θα μας αποκαλύψεις ένα μεγάλο όνειρο σου;

Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να γίνω μητέρα και να έχω μια μεγάλη, υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΔΩ