ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

Περνάει ο καιρός και μαζί του, αλλάζουν πολλά τριγύρω μας, αλλάζουμε κι εμείς.

Αυτά που ήθελες ίσως να μην κάνουν για σένα πια και αυτά που ποθούσες να μην σου ιντριγκάρουν πλέον τον εγκέφαλο. Γιατί από εκεί αρχίζουν όλα, συμφωνείς; Για όσα πάλεψες, ίσως να συμπεραίνεις πλέον ότι έκανες πολλή προσπάθεια για το τίποτα. Και ίσως, έτσι να είναι όντως τα πράγματα.

Αλλάζουν τα πάντα και μαζί τους κι εμείς. Ωριμάζουμε και περνάμε στην επόμενη μας φάση.

Προχωράμε και συναντάμε τον καινούριο εαυτό μας. Άλλος εσύ, άλλος εγώ.

Και να πεις πως με ξέρεις, δεν θυμίζω σε τίποτα αυτό που ίσως υπάρχει στο μυαλό σου. Το ίδιο ισχύει για όλους τους ανθρώπους.

Ζούμε νέες εμπειρίες και εάν το προσπαθήσουμε λίγο, παραμένουμε πάντα ερωτευμένοι με την ιδέα της ζωής. Και αυτό από μόνο του, έχει τεράστια σημασία.

Δεν έχει σημασία ποιους έχεις τριγύρω φτάνει να σε γεμίζουν ως άνθρωπο. Φτάνει να σε κάνουν καλύτερο. Φτάνει να συμβάλλουν στο να έρχεσαι πιο κοντά στον αληθινό εαυτό σου.

Πολλοί έρχονται, ελάχιστοι μένουν.

Λάθη πάντα θα γίνονται όμως σημασία έχει να βρίσκεις τη δύναμη να συγχωρείς. Γιατί αλλιώς, πώς θα προχωρήσεις παρακάτω και θα αισθάνεσαι γεμάτος;

Πές ναι στις νέες εμπειρίες, στους νέους ανθρώπους που έρχονται στη ζωή σου. Σε όλα τα καινούρια που ετοιμάζεσαι να ζήσεις. Κάνε ό,τι θες φτάνει να σε γεμίζει. Φτάνει να το θες.