ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΣΧΟΙΝΟ

Η αγαπημένη ψαροταβέρνα-ουζερί που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Θεόδωρου, είναι η εξαιρετική επιλογή για τον Κατακλυσμό!

Ο Πεντάσχοινος είναι πανέτοιμος να μας υποδεχτεί και την Δευτέρα του κατακλυσμού με ολόφρεσκο ψάρι,  από τις δικές τους βάρκες στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του, με μοντέρνα αισθητική και βεβαίως πρωταγωνιστή το κύμα!
Η δυνατή του φήμη για το ολόφρεσκο ψάρι που φτάνει στο τραπέζι μας, έχει κερδίσει και ντόπιους και ξένους που κλείνουν τραπέζι από διάφορες περιοχές του νησιού για να απολαύσουν τη γαστρονομική εμπειρία που  χαρίζει από το 1983 μέχρι και σήμερα με εύγεστα πιάτα, φρέσκα ψάρια και μεθυστικά αρώματα.
Μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 40 ετών που προσφέρει άλλη διάσταση στο πιάτο μας. Με έμπνευση, μεράκι και ζήλο κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να είναι πρώτοι στις προτιμήσεις μας.
Το μεγαλείο της γεύσης κρύβεται στην φρεσκάδα και την ποιότητα των υλικών, ξεκλειδώνοντας το κόσμο του βυθού.
Η βάση κάθε πιάτου, δεν είναι άλλη από τις αγνές πρώτες ύλες που μας προσφέρει ο τόπος μας.
 Ζήσε και εσύ σε ένα μέρος γεμάτο συναισθήματα με χαρούμενους ανθρώπους, μοιράζοντας γευστικές εμπειρίες και νόστιμο φαγητό γύρω από ένα τραπέζι απογειώνοντας την μέρα του κατακλυσμού.
Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε  το πιάτο σας με επιλογές από ούζο ή κρασί αφού διαθέτει μεγάλη και πολυσυζητημένη κάβα.