ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ LA CALMA SPA

Στον πολυτελέστατο χώρο του La Calma Spa η αισθητικός και make up artist Κατερίνα Παυλίδου είδε ένα-ένα τα όνειρα της να πραγματοποιούνται

Η κάθε γυναίκα που την εμπιστεύεται, αισθάνεται σαν άλλη Κλεοπάτρα με τις υπηρεσίες και θεραπείες σώματος και προσώπου που προσφέρει σε έναν μοναδικό χώρο που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείς και να εμπιστευτείς.

 

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογράφος: Γιώργος Ερέσσιος

Η Κατερίνα Παυλίδου φορά ρούχα από MINT BOUTIQUE

Η φωτογράφηση έγινε στο χώρο του La Calma Spa.

katerinalacalmaspa2

Απολαμβάνεις την επιτυχία! Πότε ξεκίνησε το La Calma Spa;

Ξεκίνησα να λειτουργώ τον χώρο μου πριν από πέντε χρόνια. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα αφού από μωρό ήθελα να γίνω αισθητικός και να έχω το δικό μου χώρο ευεξίας, χαλάρωσης και υγείας του δέρματος. Με τη βοήθεια του Θεού και των δικών μου ανθρώπων, κατάφερα να το κάνω πραγματικότητα.

katerinalacalmaspa1

Δεν πρόκειται για ένα απλό χώρο αλλά για ένα πολυτελέστατο spa.

Πράγματι έχω δώσει τεράστια σημασία στο κάθε τι και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έχω φέρει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ικανοποιεί την κάθε ανάγκη ενώ και την διακόσμηση την ανάλαβα εξ’ ολοκλήρου εγώ για να έρχονται εδώ και να αισθάνονται ότι πραγματικά τους περιποιούμαστε δίνοντας έμφαση στο κάθε τι. Το La Calma Spa είναι και για γυναίκες αλλά και για άντρες.

 

Τι προσφέρει το La Calma Spa  σε όσους το εμπιστεύονται;

Τα πάντα από υπηρεσίες Spa όπως μασάζ, Cleopatra bath, σάουνα, θεραπείες σώματος, προσώπου, μακιγιάζ, νύχια. Με λίγα λόγια, ό,τι αφορά την ομορφιά από την κορφή μέχρι τα νύχια.

katerinalacalmaspa3

Τι προλαβαίνουν να κάνουν γυναίκες και άντρες μέχρι τα Χριστούγεννα για να έχουν λαμπερό δέρμα και πρόσωπο;

Πολλά πράγματα όπως θεραπείες προσώπου, αναζωογόνησης, καθαρισμό για να έχουμε υγιέστατο, λαμπερό πρόσωπο. Την ίδια στιγμή διαθέτουμε και gift voucher για να κάνουν δωράκια στους αγαπημένους τους.

katerinalacalmaspa4

Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να βελτιώσει την εμφάνιση της;

Η τεχνολογία και η επιστήμη έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Υπάρχουν μεσοθεραπείες, ραδιοσυχνότητες και άλλες μέθοδοι που συμβάλλον για να ανανεώσουμε και να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας. Το σημαντικότερο είναι να εμπιστεύεται τους ειδικούς που θα αναλαμβάνουν για τα υπόλοιπα.

 

Είναι ανοικτό πέντε μέρες την εβδομάδα;

Ναι από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή. Το ωράριο μας είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα είμαστε ανοικτοί για ότι αφορά το μακιγιάζ. Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας στο 25774777 και από τη σελίδα στο facebook La Calma Spa.

katerinalacalmaspa5

Ετοιμάζεις ένα Christmas event. Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για τον κόσμο που θα θέλει να παρευρεθεί.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου οργανώνουμε ένα πολύ ωραίο eventστο χώρο μου, το La Calma Spa. Του δώσαμε την ονομασία Christmas Beauty και θα επικρατεί το γιορτινό κλίμα. Θα αρχίζει από τις 3 και θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ. Θα περιλαμβάνει πολλά πράγματα και θέλω να τονίσω ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα δίνεται δωρεάν σε όλο τον κόσμο επιστημονική ανάλυση δέρματος η οποία στοιχίζει 80-100 ευρώ. Βάση των αποτελεσμάτων, το κάθε άτομο με τεχνικό από την Rolandos Enterprises θα του προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες. Επίσης, θα έχουμε και πολλές προσφορές αλλά θα παρουσιάσουμε και τις νέες τάσεις μακιγιάζ του 2017!

 

Είσαι νεαρή, επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα. Αλήθεια, πώς τα συνδυάζεις;

Δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη που ζω όλο αυτό τη δεδομένη στιγμή. Η οικογένεια μου είναι πάντα δίπλα μου και ο ερχομός της κόρης μου στη ζωή μου με γέμισε με ενέργεια και αισιοδοξία και έτσι νιώθω φορτισμένες τις μπαταρίες μου.  Όταν θες κάτι πολύ και αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε βρίσκεις το χρόνο και τις λύσεις σε όλα για να το πετύχεις.

katerinalacalmaspa6

Πώς μπορεί μια μητέρα που έχει τόσο τρέξιμο, να μην παραμελεί την εμφάνιση της;

Αν αγαπά τον εαυτό της και τον έχει ψηλά, μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Υπάρχουν οι σωστές διαδικασίες με τα κατάλληλα προϊόντα για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο μας.

 

Ποια είναι τα μελλοντικά σου πλάνα όσον αφορά το La Calma Spa;

Θέλω να προχωράω όπως προχωράω. Να συνεχίσω να έχω αυτή την τεράστια στήριξη από τον κόσμο που μας αγαπάει και μας συστήνει και όποιος φεύγει από εδώ να είναι ικανοποιημένος.

 

Ποια είναι η συμβουλή σου στις γυναίκες;

Να αγαπάνε τον εαυτό τους και να μην τον παραμελούν ποτέ και για κανένα λόγο.

 

Γνωρίζω ότι σου αρέσει να ταξιδεύεις. Είναι ένας τρόπος για να βελτιώνεσαι και στον τομέα σου;

Ναι μ΄ αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια γιατί βλέπεις νέα πράγματα και γνωρίζεις καινούριες κουλτούρες. Τώρα η αλήθεια με την μικρή είναι πιο δύσκολο αλλά όσον αφορά τη δουλειά μου φροντίζω πάντοτε να ενημερώνομαι και μέσα από σεμινάρια τα οποία δεν παραμελώ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 774777

Διεύθυνση: Εκατοστός δρόμος Νο. 17, Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός.