ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΚΡΥΦΑ» ΤΑΛΕΝΤΑ 4 ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ!

Όπως λέμε χαριτολογώντας άλλοι το πρωί και άλλοι το βράδυ.

Ο λόγος για πέντε επιτυχημένους Κύπριους που αν και έχουν δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε άλλους τομείς, εντούτοις στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με τη δημιουργία και τα χόμπι τους που είναι και η μεγάλη τους αγάπη.

 

Master….chef

Η υποκριτική είναι σίγουρα η μεγάλη αγάπη του πετυχημένου Κύπριου ηθοποιού Χριστόδουλου Μαρτά. Όταν όμως τα φώτα σβήνουν και βρίσκεται μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, λατρεύει να βρίσκεται στην κουζίνα και να μαγειρεύει!

 

Καλλιτέχνης του ξύλου

Αν και μαθηματικός το πρωί, εντούτοις στον ελεύθερο του χρόνο, ο Γιάννης Λαζάρου καταφέρνει να δημιουργεί διάφορα κομψοτεχνήματα από το ξύλο. Πίσω από κάθε ακατέργαστο κομμάτι ξύλου, ο Γιάννης βλέπει την επόμενη του δημιουργία. Είτε είναι τραπεζαρία, είτε φωτιστικό, είτε διακοσμητικό. Όλα παίρνουν ζωή στα χέρια του Γιάννη και γίνονται περιζήτητα. Δε θα μπορούσε να αφήσει το επάγγελμα του καθηγητή, όμως από την άλλη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του, μακριά από τη δημιουργία!

 

Δια χειρός… Έλενας

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Έλενα Σάββα, δεν σταματά να δημιουργεί ποτέ. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αφού ασχολείται με τις τέχνες θα ήταν πλήρης! Κι όμως οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες δεν ηρεμούν τόσο εύκολα και η τάση για δημιουργικότητα ξεδιπλώνεται στον ελεύθερο της χρόνο, ανακατεύοντας ημιπολύτιμους λίθους και φτιάχνοντας κοσμήματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Οι δημιουργίες της έχουν ταξιδέψει ήδη σε 29 χώρες και υπάρχουν σε πολυτελή ξενοδοχεία στο Oman. All about Eve η επωνυμία της, από την κορούλα της Εύα που λατρεύει και της δίνει την έμπνευση για να συνεχίσει να δημιουργεί.

 

Μάριος Δημητρίου

Το πρωί ιδιωτικός υπάλληλος….και μετά στις πασαρέλες. Ο Μάριος Δημητρίου εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στον κλάδο των ναυτιλιακών αλλά παράλληλα είναι και ένα πετυχημένο μοντέλο. Ξεκίνησε από κάποιες φωτογραφήσεις και μικρές πασαρέλες ως μοντέλο του ModelPro για να γίνει σήμερα ένας από τους πιο πετυχημένους άνδρες στον τομέα του μόντελινγκ με εξαιρετικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας και πολλές συμμετοχές σε διαφημίσεις, πασαρέλες, φωτογραφήσεις που έχουν βαρυφορτώσει το προσωπικό του πορτοφόλιο!