ΚΟΝΤΑ ή ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ! Η ΑΝΤΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ

Είναι μεγάλο το δίλημμα για το αν θα αφήσεις μακριά τα μαλλιά σου ή εάν θα προχωρήσεις να τα κόψεις κοντά ανανεώνοντας ολοκληρωτικά την εμφάνιση σου. Και το αποτέλεσμα για το νέο hair look, μια απόφαση δρόμος!

Φωτογραφίες από pinterest.com

 

Οι γυναίκες λατρεύουν τα μαλλιά τους και τα φροντίζουν καθημερινά με τα κατάλληλα προϊόντα και τα συχνά χτενίσματα. Είτε κοντά, είτε μακριά, θα προμηθευτούν ότι χρειάζεται για την περιποίηση στο σπίτι και θα εμπιστευτούν τους καλύτερους για το χτένισμα τους.

 

Επικοινωνήσαμε με την Άντρη Τηλεμάχου από το Il Vento Hair Studio, η οποία έρχεται καθημερινά σε άμεση επαφή με τις γυναίκες ακούγοντας τα θέλω τους και πραγματοποιώντας κάθε επιθυμία που αφορά τα όμορφα και πάντα λαμπερά μαλλιά μας.

 

ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Υπάρχουν οι γυναίκες που λατρεύουν την ανανέωση. Βαριούνται τα ίδια και τα ίδια και τολμούν συχνά να ανανεώνουν το hair look τους. Υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που η ιδέα και μόνο μιας μεγάλης αλλαγής στην εξωτερική τους εμφάνιση και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα μαλλιά τους, τους προκαλεί τεράστιο άγχος. Σε αυτό το σημείο μοιράζονται μαζί μας τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες τους για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

 

ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα κοντά μαλλιά τονίζουν πάντα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι πάντα πιο εύκολα τα πράγματα με τα κοντά μαλλιά αφού με ένα λούσιμο και το κατάλληλο τζελ είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες! Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως τα κοντά μαλλιά δείχνουν τις γυναίκες νεότερες!

 

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα μακριά μαλλιά σου δίνουν σίγουρα περισσότερες επιλογές για διαφορετικά χτενίσματα. Μπορεί να τα πιάσεις αλογοουρά, την επόμενη μέρα να τα ισιώσεις, μετά να τα αφήσεις ανέμελα, να φτιάξεις μπούκλες και πολλά άλλα. Σίγουρα τα μακριά μαλλιά χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και χρόνο, το αποτέλεσμα όμως είναι εξίσου εντυπωσιακό.