ΚΥΠΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

Αν κοιτάξεις γύρω σου και εάν συζητάς με τις φίλες σου, θα έχεις παρατηρήσει ευτυχισμένα, ήρεμα ζευγάρια τα οποία δεν έχουν τόσο ολοκληρωμένη ζωή.

Ζευγάρια που είναι μαζί γιατί στηρίζουν, σέβονται, αγαπούν ο ένας τον άλλο και έχουν χτίσει μια κοινή ζωή. Ζευγάρια που καθημερινά παλεύουν για την ευημερία στο σπίτι τους όμως μεταξύ τους υπάρχει τεράστιο χάσμα και το πάθος που κάποτε αισθάνθηκε ο ένας για τον άλλο είναι πλέον μια μακρινή, θολή εικόνα.

 

Το σεξ ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια είναι σε αρκετές περιπτώσεις σχεδόν ανύπαρκτο.

 

Γιατί συμβαίνει αυτό;

 

Ίσως να συμβαίνει και στο δικό σου γάμο και θες να διαβάσεις τις απόψεις και των υπόλοιπων γυναικών. Ίσως με κάποιες και να νιώσεις ότι ταυτίζεσαι.

«Από τότε που γεννήσαμε το πρώτο μας μωρό, ο άντρας μου σταμάτησε να με ενδιαφέρει ερωτικά. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, έπειτα έγινε απλά δεδομένο ότι το σεξ ανάμεσα μας πλέον δεν υπάρχει»

 

«Η κούραση της μέρας και οι πολλές υποχρεώσεις δεν μου άφηναν καθόλου περιθώριο για οτιδήποτε άλλο. Είναι τραγικό και το παραδέχομαι, όμως μετά από κάποιο σημείο, δεν ήταν ποτέ ξανά προτεραιότητα και απαραίτητο για μένα»

 

«Αφότου γέννησα, δεν ήθελα ούτε να με αγγίζει. Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος να κάνουμε ξανά κάτι μεταξύ μας. Το προσπαθήσαμε βέβαια όμως το πάθος δεν είναι το ίδιο».

 

«Ο άντρας που θαύμαζα δεν υπάρχει πια. Και αυτό κάνει τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι αρκετά δύσκολο μεταξύ μας»

 

«Αισθανόμαστε τόσο οικεία πλέον ανάμεσα μας που είναι σαν να μένω με έναν πολύ καλό φίλο. Σαν να συγκατοικούμε»

 

“Δεν ξέρω τι απάντησαν οι άλλες γυναίκες, αλλά αυτό με τον πονοκέφαλο όντως ισχύει. Το χρησιμοποιώ πολλές φορές για να αποφύγω να κάνω οτιδήποτε μαζί του. Είναι τόσο οικεία τα πράγματα που αισθάνομαι ότι πλέον δεν με γεμίζει σε αυτό το κομμάτι”