ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: ΘΑ ΕΙΣΑΙ FIT ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΨΟΓΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ

Ο personal trainer Κυριάκος Πελεκάνος σου επιβεβαιώνει ότι μπορείς να είσαι fit στο γάμο σου, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές του.

Fitness tips  για να δείχνεις στα καλύτερα σου!

Ο γάμος πλησιάζει και το νυφικό που έχεις επιλέξει θα είναι πιο όμορφο και σέξι αν το σώμα σου δείχνει διαφορετικό την σημαντική εκείνη μέρα ! Πανικοβάλλεσαι και ξεκινάς να ψάχνεις την κατάλληλη γυμναστική, διατροφή και τρικς για να είσαι σούπερ, γιατί καλύτερα να μην κρυβόμαστε, πρόκειται να ποζάρεις μπροστά στο φωτογραφικό φακό με το αποτέλεσμα να σε συνοδεύει για μια ζωή!

 

Κατά καιρούς έχω δουλέψει με υποψήφιες νύφες και γαμπρούς οι οποίοι ήρθαν κοντά μου λίγο πριν τον γάμο και ήθελαν να δείχνουν στα καλύτερα τους μέσα στο νυφικό και το κουστούμι τους!

 

Η ερώτηση όλων σχεδόν πάντα η ίδια…Coach θα προλάβουμε;

 

Η δική μου απάντηση είναι επίσης πάντα η ίδια… Ναι, φτάνει να μ΄ακούτε και να πειθαρχείτε στην προπόνηση και την διατροφή σας!

 

Τα άτομα τα οποία γυμνάζονται τακτικά δεν έχουν ιδιαίτερες δυσκολίες να φτάσουν στον στόχο τους, απλά μπαίνουν στο τρυπάκι της πιο αυστηρής διατροφής και αύξησης προπονήσεων.

 

Η πλειοψηφία όμως,  άτομα τα οποία δεν γυμνάζονται, έχουν αρκετά πράγματα και συνήθειες που πρέπει να αλλάξουν για να δουν την επιθυμητή διαφορά . Μόλις το πράξουν όμως, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά και η διαφορά εμφανής στους πάντες.

 

Για αρχή αγαπημένη μου νυφούλα (που έχεις προγραμματίσει τον γάμο 1.5 χρόνο πριν), καλό θα ήταν να ξεκινήσεις αυτή την «αθλητική» προετοιμασία περίπου 3 μήνες πριν από τον γάμο. Έτσι θα δώσεις στον προπονητή σου αρκετό χρόνο να δημιουργήσει το κατάλληλο πλάνο για σένα.

*Γίνετε και σε λιγότερο χρόνο αλλά ίσως  γίνουν ανορθόδοξες τεχνικές .

 

Σημαντικό κομμάτι της προπόνησης είναι το είδος αυτής! Τι ακριβώς σου χρειάζεται και τι ταιριάζει στον σωματότυπο σου για να έρθουν τα αποτελέσματα  που ζητάς. Γι΄αυτό η επιλογή του γυμναστή πρέπει να είναι η σωστή. Ψάξε για ένα διπλωματούχο γυμναστή με εμπειρία σε παρόμοιες καταστάσεις που θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η επιλογή ενός καλού personal trainer μπορεί να σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα έχεις την απόλυτη προσοχή του και την συγκέντρωση και των δύο σας για τον κοινό στόχο.

 

Η διατροφή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην προσπάθεια σου. Θα πρέπει να είσαι στρατιώτης σε ότι αφορά το πρόγραμμα διατρφοής γιατί είναι η βασική λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.

 

Θα πρέπει να δώσεις κίνητρο στον εαυτό σου. Να φανταστείς και να ονειρευτείς τον εαυτό σου ως απαστράπτουσα νύφη η οποία θα είναι τόσο εντυπωσιακή που θα κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Αυτό θα σου δίνει κίνητρο για την έξτρα επανάληψη που πρέπει να κάνεις, για το έξτρα χιλιόμετρο που πρέπει να τρέξεις, για το γλυκό που λιγουρεύεσαι και δεν πρέπει να φας!

 

Αγαπημένη νυφούλα , είμαι στην διάθεση σου για όποιες πληροφορίες και συμβουλές θα χρειαστείς! Τα δύσκολα είναι μετά τον γάμο!

Κυριάκος Πελεκάνος

Ιδιοκτήτης The_Concept Fitness Studio

Contact info: k.pelekanos7@gmail.com