ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ

Ανανέωση συνεργασίας ALPHA Κύπρου με Λούη Πατσαλίδη. Σε θετικό κλίμα και ιδιαίτερη χαρά υπογράφηκαν τα συμβόλαια. 

Ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον αγαπημένο stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, ο  οποίος μαζί με την ομάδα του, θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν άφθονο γέλιο κάθε Παρασκευή μέσα από την εκπομπή ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW.

 

Παρά την τεράστια επιτυχία της εκπομπής στα ποσοστά τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο του πληθυσμού, όσο και στα Δυναμικά Κοινά, οι συντελεστές της παραγωγής ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW, υπόσχονται δυναμική επιστροφή με νέες ιδέες και κυρίως τρολάρισμα! Η εκπομπή που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους με απόλυτο σεβασμό αλλά και με μέτρο στην σάτιρα θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά από τον ALPHA Κύπρου.

 

Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή του ALPHA Κύπρου κ. Πέτρου Πέτρου.

 

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας ο Λούης Πατσαλίδης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ALPHA Κύπρου που μας έδωσε τα εφόδια για να γίνουμε η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή της Κύπρου για κάθε βδομάδα, για μια ολόκληρη σεζόν! Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω την δημιουργική ομάδα της εκπομπής για το πάθος αλλά και για τις ατέλειωτες ώρες που έχουν εργαστεί. Ομολογουμένως είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στην κορυφή. Τέλος ευχαριστώ όλους τους συντελεστές αλλά και τον Κύπριο τηλεθεατή που κάθε Παρασκευή επιλέγει να μας βάζει στο σπίτι του».