ΜΑΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗ: Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ

Καμιά μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη για τον Μάνο Μανώλη ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε ένα μας τις ομορφιές που κρύβει το νησί μας κι αν δεν τις ξέρει, φροντίζει να τις ανακαλύπτει.

Η μέρα του μπορεί να ξεκινήσει σε ένα αντίσκηνο, σε μια περιοχή που ελάχιστοι να έχουν περπατήσει και να συνεχιστεί στα μυστικά μονοπάτια ενός ορυχείου, μιας καλά κρυμμένης σπηλιάς που φιλοξενεί θησαυρούς ή ακόμη και σε μια διαδρομή που έχει πολλά να δώσει.

Καθημερινά αναπνέει καθαρό αέρα και δεν κουράζεται να ανακαλύπτει καινούριες τοποθεσίες,   μονοπάτια κι άλλα πολλά. Αγαπά την Κύπρο και φροντίζει ότι ανακαλύπτει να το μοιράζεται με όλους μας μέσα από το πετυχημένο facebook λογαριασμό του Cyprus From Air. Μπορεί να το έχει ονομάσει «Η Κύπρος από ψηλά», όμως γνωρίζοντας τον θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν τον εμποδίζει από να βουτήξει και στα βαθιά αν χρειαστεί για να ανακαλύψει κι άλλες κρυμμένες πτυχές του νησιού μας.

Ο Μάνος Μανώλη έχει για σπίτι του όλη την Κύπρο, είτε πρόκειται για στεριά ή θάλασσα και δεν έχουμε παρά να αισθάνομαστε ιδιαίτερη χαρά που τα μοιράζεται μαζί μας.

Κάθε τι, μέσα από το φωτογραφικό του φακό, δείχνει να ξεπήδησε από σελίδες βιβλίου του οποίου χάνεσαι μέσα στις σελίδες του ξανά και ξανά…