ΜΕΛΙΝΑ ΜΙΤΑ: Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ FOOD BOUTIQUE

Η ιδιοκτήτρια της ψησταριάς Food Boutique, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το Dolce Digital περιοδικό και μας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Food Boutique.

Τα τελευταία 7 χρόνια προσφέρετε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Πώς προέκυψε η Food Boutique;

Αυτό το όμορφο εγχείρημα, ξεκίνησε με την αρχική ιδέα να  δημιουργήσουμε μια ψησταριά η οποία θα προσφέρει αγαπημένες και εύγεστες συνταγές από την αγαπημένη μας γιαγιά Χαρίκλεια. Αρχικά η ονομασία της ψησταριάς ήταν Ττόφας αφού τα πιάτα ήταν περισσότερο παραδοσιακά. Έπειτα όμως, αυξήσαμε τα πιάτα, τις κουζίνες και τις επιλογές και έτσι, δώσαμε το όνομα Food Boutique.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΔΩ