ΟΙ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Η ηρωίδα της ζωής μου είναι αυτή η γυναίκα που απέβαλε 8 φορές και προσπάθησε παρά τις απογοητεύσεις ξανά και ξανά για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Και σήμερα, χαίρεται περήφανη τα εγγόνια της… 

Είναι η γυναίκα που δέχτηκε βία κι όμως, βρήκε τη δύναμη να το φωνάξει για να σώσει τον εαυτό της και να δώσει φωνή σε όσες βιώνουν τις ίδιες καταστάσεις. Να τους πει ότι δεν είναι μόνες. 

Η ηρωίδα της ζωής μου, είναι η κόρη που μεγάλωσε σε φτωχή οικογένεια και όμως πάλεψε για τα όνειρα και το καλό της οικογένειας της καταφέροντας να παίρνει ψωμί στο σπίτι.

Η ηρωίδα της ζωής μου, είναι η γυναίκα που όταν χρειάζεται, στέκεται βράχος για τους ανθρώπους που αγαπά.

Η ηρωίδα της ζωής μου έχει πληγές γιατί ποτέ, δεν περίμενε τίποτα από κανέναν και αναλάμβανε η ίδια δράση για τον εαυτό της.

Η ηρωίδα της ζωής μου, είναι αυτή που περνά δύσκολα με την υγεία της και όμως συνεχίζει να εμπνέει και να ανεβάζει όσους βρίσκονται γύρω της.

Η ηρωίδα της ζωής μου, είναι η γυναίκα που τολμά να κυνηγήσει τα όνειρα της, που δεν τα παρατά, που βλέπει την κάθε μέρα σαν μια νέα ευκαιρία.

Οι ηρωίδες της ζωής μου έχουν όλες όνομα. Είναι singles, είναι μονογονιοί, είναι σύζυγοι, είναι μητέρες, είναι επαγγελματίες. Μπορείς στ΄αλήθεια μέσα από τις λέξεις να περιγράψεις το σπουδαίο έργο και τα όσα προσφέρει η κάθε γυναίκα ανάμεσα μας δίνοντας την κατάλληλη βαρύτητα; Μπορείς ποτέ να ξέρεις τα μυστικά και τις δυσκολίες που κρύβει πίσω από κάθε χαμόγελο της; 

Δύσκολο… 

Είμαι λοιπόν περήφανη για την κάθε δική μου ηρωίδα.