ΣΟΝΙΑ ΚΑΡΚΑ: ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Σόνια Κάρκα, έχει καταφέρει να βάλει γερά θεμέλια στον τομέα της ομορφιάς στο νησί μας, φέρνοντας με τις συνεργασίες, την εμπειρία αλλά και τον επαγγελματισμό της, τις πιο σύγχρονες μεθόδους και θεραπείες ομορφιάς οι οποίες προσφέρουν τα αποτελέσματα που κάθε γυναίκα και άνδρας επιθυμούν.

ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Πλέον το να είσαι για πάντα νέα δεν είναι ένας μύθος που ακούς, αλλά ένα αποτέλεσμα που το βλέπουμε να συμβαίνει.

Η ιατρική αισθητική προχωρά με αρκετά γρήγορους ρυθμούς και η Σόνια Κάρκα μέσα από τα ταξίδια, τις γνώσεις, τις συνεργασίες της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε αυτό τον τομέα.

Πλέον ακούς ξανά και ξανά θεραπείες και αποτελέσματα μέσα από τη μέθοδο των πεπτιδίων.

Με απλά, κατανοητά λόγια, τα πεπτίδια είναι τα σύνθετα μόρια τα οποία αποτελούνται  είτε από μικρού είτε από μεγάλου μήκους αλυσίδες αμινοξέων. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά συστατικά των πρωτεϊνών.

Είναι μικροσκοπικά και αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα, αφού τους δίνει την ικανότητα να διαπερνούν με απόλυτη ευκολία την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Πρόκειται για ότι σημαντικότερο στη σύγχρονη ιατρική αισθητική και αντιγήρανση.

Τα πεπτίδια, υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα και έχουν αρκετές ιδιότητες. Πρώτα απ΄όλα, φροντίζουν για την έγκαιρη επανόρθωση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας, επίσης, εξασφαλίζουν να διατηρείτε η υγρασία των κυττάρων και παράλληλα, κατευνάζουν τις φλεγμονές. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι συμβάλλουν στη διατήρηση του κολλαγόνου.

Οι θεραπείες με πεπτίδια, ανάλογα με τη μορφή και το μοριακό τους βάρος, μπορούν να βοηθήσουν άτομα ηλικίας από 17 ετών και άνω. 

Μπορούν να βοηθήσουν στην ακμή, τα σημάδια ακμής, το τοπικό λίπος, την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, στις σακούλες στην περιοχή των ματιών, την τριχόπτωση και στη ψωρίαση του δέρματος.

Δίνουν άμεσα αποτελέσματα και οι συνεδρίες, συγκριτικά με άλλες παραδοσιακές θεραπείες, είναι πολύ λιγότερες

Η Σόνια Κάρκα θα μπορεί να σας συμβουλέψει για το τι ακριβώς χρειάζεστε εσείς, ανάλογα με το τι επιθυμείτε να βελτιώσετε

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25 773636

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ DIGITAL ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΔΩ