ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Έξυπνες αγορές, μοναδικά σχέδια, τέλειες τσάντες. Αυτό το καλοκαίρι σου ανήκει και σου αξίζει να το ζήσεις όπως το ονειρεύεσαι επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα!

Η τσάντα είναι από τα σημαντικότερα φετίχ μιας γυναίκας και απαραίτητο αξεσουάρ για τέλειο στυλ. Εάν καταφέρεις να βρεις αυτή που ταιριάζει στη δική σου προσωπικότητα, με καλοκαιρινά χρώματα και σχεδιασμό, τότε να είσαι σίγουρη πώς κερδίζεις τις εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας.

kalokairi tsanta1

Η τσάντα κρύβει μέσα όλα τα πράγματα που χρειάζεται μια γυναίκα και ποτέ καμία δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς να την κρατάει μαζί της. Είτε πρόκειται για τη βόλτα, για τη δουλειά και τη βραδινή έξοδο, το μυστικό για να ξεχωρίζεις είναι το σχέδιο της κάθε τσάντας που θα επιλέξεις.

kalokairi tsanta2

Στην DIANA ULANOVA γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ποιότητα και τέλειο στυλ και φροντίζουν να φέρνουν κοντά μας τις πιο ωραίες προτάσεις που μπορείς να φανταστείς.

kalokairi tsanta3

kalokairi tsanta4

Χρώματα καλοκαιρινά και έμφαση στην πολυτέλεια για να ζεις από κάθε άποψη τις ζεστές μέρες που ακολουθούν.

Εάν ψάχνεις την τέλεια τσάντα για το γάμο, για τη βάφτιση, για την έξοδο ή απλά για την καθημερινότητα σου, τότε θα εντυπωσιαστείς με το που θα πας στο κατάστημα DIANA ULANOVA στη Λεμεσό.

 

Διεύθυνση: 51Α Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός.

Ώρες λειτουργίας: 15:00 – 19:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96413008

 

SOCIA MEDIA:

https://www.instagram.com/diana_ulanova/