ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ: ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Όλοι έχουν να μιλούν για έναν άγγελο στη γη που εμψυχώνει τους ασθενείς, είναι δίπλα τους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθά τους ανθρώπους που πολεμούν καθημερινά με τον καρκίνο.

Η νοσηλεύτρια στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου Δήμητρα Γαβριηλίδου, είναι ένας θετικότατος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστή και πρόσχαρη. Εργάζεται καθημερινά και ακούραστα όπως και κάθε νοσηλευτής για τον συνάνθρωπο της. Είναι δίπλα σε όλους τους ασθενείς που γνωρίζει οι οποίοι μάχονται και προσπαθούν να νικήσουν τον καρκίνο.

 

Είναι φιλική με όλους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι στο πλευρό τους. Γι΄αυτό και πάντα όποιος την γνωρίσει έχει να πει τα καλύτερα για την Δήμητρα Γαβριηλίδου. Όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, πολλά αλλάζουν στη ζωή του. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για καρκίνο. Η Δήμητρα έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολλούς συνανθρώπους μας που παλεύουν με αυτή τη νόσο και όποιος την γνωρίζει έχει να λέει πώς πάντα, δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Είναι η νοσηλεύτρια αλλά και φίλη τους, ένα στήριγμα σε όλα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Μέσω αυτής της γυναίκας αναπτύχθηκαν αρκετές δυνατές φιλίες οι οποίες αντέχουν στο χρόνο με ανθρώπους που πάλεψαν και αντιμετώπισαν ή συνεχίζουν να είναι αντιμέτωποι με τον καρκίνο.

Από το πιο απλό, μέχρι και το πιο σημαντικό όπως δήλωσαν στο Dolce άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει, τρέχει να βοηθήσει. Και τέτοιοι άνθρωποι, άγγελοι στη γη είναι τόσο σημαντικό που υπάρχουν ανάμεσα μας.