ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ DOLCE!

Μπορεί να νομίζεις ότι μόνο εσύ νιώθεις άσχημα μερικές φορές με την εμφάνιση σου και μπορεί να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη κάποιες φορές και να λες ότι δεν είναι δυνατόν να βγεις έξω σήμερα.

Κι όμως αυτό είναι φυσιολογικό και μπορεί να συμβεί στην κάθε μια από μας! Ακόμη και στις κουκλάρες που βλέπεις στα εξώφυλλα των περιοδικών και τις φωτογραφίες. Κι αν δεν μας πιστεύεις, μας το λένε οι ίδιες!

 

beautydayskristi

Κρίστη Αγαπίου/ μοντέλο – διατροφολόγος

«Νομίζω πως όλες οι γυναίκες έχουμε τις ανασφάλειες μας και κάποιες μέρες νιώθουμε καλύτερα από άλλες. Έτσι και τα μοντέλα. Η εμφάνιση έχει να κάνει με την διάθεση που έχεις εκείνη την ημέρα, άρα αν έχεις ξυπνήσει ‘ανάποδα’ όπως λέμε στα κυπριακά τότε η υπόλοιπη ημέρα δεν πάει καλά! Όταν ήμουν πιο μικρή υπήρχαν φορές που ήξερα ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου λίγο και είχα πάρει κιλά και δεν ένιωθα καλά. Αμέσως το έριχνα στις δίαιτες και την γυμναστική. Όταν είσαι μοντέλο, το απαιτεί η δουλειά σου να είσαι σε κάποιο συγκεκριμένο καλούπι και δεν έχεις περιθώρια να αμελήσεις τον εαυτό σου. Εγώ είμαι διατροφολόγος και σύντομα κλινική διαιτολόγος, άρα νιώθω ακόμη μεγαλύτερη πίεση. Παλιά με πείραζε όταν έβλεπαν τι έτρωγα στο σχολείο ή στη δουλειά ή όταν ήμουν με άτομα που δεν με ήξεραν. Τώρα είμαι χαρούμενη με τον εαυτό μου, έχω δεχθεί τον εαυτό μου όπως είμαι και δουλεύω και επενδύω σε αυτόν για να γίνω καλύτερη από το τι είμαι εγώ».

 

beautydayspieridou

Έλενα Πιερίδου/μοντέλο – ηθοποιός

«Ναι έτυχε να ξυπνήσω και να μην νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Αυτό που κάνω όταν δεν νιώθω καλά είναι λίγη γυμναστική για να ανέβει η διάθεση και το ηθικό ή μια βόλτα στο κομμωτήριο για ανανέωση».

 

beautydays1

Έλενα Θεοδώρου/ μοντέλο

«Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει να μην μου αρέσει ο εαυτός μου αντικρίζοντας τον στον καθρέφτη. Έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει ανάλογα με την ψυχολογία σου εκείνη την στιγμή. Λες και ξυπνάς ανάποδα χωρίς να ξέρεις το γιατί! Υπάρχουν και καλές και κακές μέρες. Παρ’ όλα αυτά το σωστό θα ήταν να αγαπάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα!

 

beautytalkstephanie

Στέφανη Σόλωνος/ ιδιοκτήτρια μπουτίκ

«Φυσικά υπάρχουν μέρες που δεν αισθάνομαι καλά. Αλλά πρόσεξα πως μόνο όταν είμαι ψυχολογικά πεσμένη για κάποιο λόγο μπορεί να ξυπνήσω και να νιώθω έτσι. Πάει ντόμινο μέχρι να συνέλθω. Ισχύει πως οι ομορφότεροι άνθρωποι είναι οι χαρούμενοι άνθρωποι γιατί η καλή διάθεση εκπέμπει προς τα έξω».

 

beautydayskortzia

Μαρία Κορτζιά/ μοντέλο-παρουσιάστρια

«Επειδή δεν είμαι άτομο που θα ξυπνήσω και θα τρέξω να ετοιμαστώ κατευθείαν, για να είμαι ειλικρινής δεν μου έτυχε να προβληματίζομαι για την εμφάνιση, επειδή απλά δεν δίνω τόση βαρύτητα στην εξωτερική μου εμφάνιση. Σημασία έχει να νιώθεις καλά μέσα σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εξάλλου η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό».