ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ; SHOP AND SHIP ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ

Έχεις βρει την ηρεμία και όλες τις λύσεις που χρειάζεσαι στα θέλω σου με το online shopping.

Από την άνεση του καναπέ σου, όποια ώρα το επιθυμείς, μπορείς να παραγγέλνεις τα πάντα που θες και να έρχονται να σε βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού σου! Είναι απίστευτο το πόσο πολύτιμο χρόνο κερδίζεις καθώς και την τεράστια ταλαιπωρία που γλυτώνεις αφού χωρίς να χρειαστεί να πας σε τόσα καταστήματα, έρχονται αυτά και σε βρίσκουν στην πόρτα του σπιτιού σου!

 

Είναι γεγονός ότι αρκετοί Κύπριοι παραγγέλνουν πλέον τα πάντα από το εξωτερικό αφού συχνά μπορούν να βρουν και μεγάλες ευκαιρίες! Και γίνεται ακόμη πιο εύκολο αφού μπορείς να αποκτήσεις πολλά περισσότερα με την υπηρεσία Shop and Ship της Aramex.

Τι διαφορετικό σου προσφέρει και γιατί αξίζει να κάνεις άμεσα την εγγραφή σου;

Σου προσφέρει 24 προσωπικές διευθύνσεις σε όλο τον κόσμο για να μπορείς να παραγγέλνεις τα θέλω σου χωρίς περιορισμούς. Ουσιαστηκά, φαίνεσαι ως ντόπιος αγοραστής στην Κίνα, την Αγγλία, την Ινδία, την Αμερική και άλλες χώρες.

Μπορείς να αποκτήσεις τα πάντα, ακόμη και προϊόντα από καταστήματα που μέχρι σήμερα δεν στέλνουν Κύπρο τα θέλω σου. Κατεβάζεις στο κινητό το application του Shop and Ship και έχεις αμέσως μπροστά σου τις 24 προσωπικές σου διευθύνσεις για απεριόριστες αγορές!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και μπορείς να μάθεις τα πάντα παίρνοντας τηλέφωνο στο 77771700.

Κάνε κλικ τώρα στο website τους και δες όλα τα οφέλη σου από αυτή την άψογη υπηρεσία!!!