ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΑΡΡΗ: ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Κατέκτησε τον κόσμο της μόδας στο νησί μας και ασταμάτητα και δυναμικά συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με κάθε νέα της συλλογή.

Η Βικτώρια Σαρρή είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ονόματα σχεδιαστών στο νησί μας και πολλές από τις προτάσεις που έχεις θαυμάσει σε γνωστές σου, φέρουν την υπογραφή της. Με έμφαση πάντα και στις νυφικές δημιουργίες, η Κύπρια σχεδιάστρια δεν κουράζεται ποτέ να χαρίζει χαμόγελα σε κάθε γυναίκα που την εμπιστεύεται!

 

«Είναι μεγάλη πρόκληση γιατί κάθε γυναίκα που κλείνει ραντεβού στο ατελιέ Βικτώρια Σαρρή έχει ξεχωριστή προσωπικότητα. Η πιο μεγάλη πρόκληση, είναι να καταφέρεις εκτός από τα αυτονόητα να κολακέψει η δημιουργία το σώμα, να αναδείξει τα χρώματα της, να αντανακλάται και η προσωπικότητα της. Και αυτό είναι το σημαντικότερο της δουλειάς γιατί μόνο έτσι θα πεις εάν ένα φόρεμα ή όχι. Η γυναίκα που το φορά να το στηρίζει. Από τον καιρό που άρχισα να δουλεύω με γυναίκες, ξεκίνησα να τις θαυμάζω ακόμη περισσότερο. Θεωρώ ότι η γυναίκα, καθημερινά πρέπει να παίξει τόσους πολλούς ρόλους που είναι πραγματικό αξιοθαύμαστο πόσες πολλές γυναίκες καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Είναι αδερφές, φίλες, σύζυγοι, επιχειρηματίες, πετυχημένες, εργαζομενες. Και πάνω απ όλα δεν παύουν να είναι γυναίκες».