ΠΕΝΤΑΣΧΟΙΝΟΣ: ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ, ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σαν να κάνεις μίνι απόδραση από την Κύπρο, το εστιατόριο Πεντάσχοινος, αποδεικνύει ότι αξίζει την πρωτιά στις προτιμήσεις μας.

Βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό σημείο στον παραλιακό του Αγίου Θεοδώρου, είναι δίπλα από το κύμα, έχει ανακαινιστεί πλήρως και σου χαρίζει μια ανεπάναληπτη, γευστική εμπειρία, γεμίζοντας ταυτόχρονα όλο σου το είναι με τη θέα στη θάλασσα.

Το πλούσιο μενού του δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Δουλεμένα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά, αρχίζοντας από το ψάρι της βάρκας, καθώς και λαχανικά τα οποία καλλιεργούν οι ιδιοκτήτες του Πεντάσχοινος.

Ανοικτοί από το μεσημέρι μέχρι και αργά το βράδυ, έχουν πάρει το φρέσκο ψάρι σε άλλα επίπεδα.

Είτε επιλέξετε ουζομεζεδάκια, ψαρομεζέδες ή και πιο ψαγμένα πιάτα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Το εστιατόριο Πεντάσχοινος είναι εξαιρετική επιλογή για ολόφρεσκο ψάρι τόσο για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια.

Ο ιδιοκτήτης κάνει καθημερινά εξαιρετική δουλειά στην κουζίνα του με τα εύγεστα πιάτα που ετοιμάζει, διαθέτει μια εξαίσια κάβα κρασιών, επιλογές από ουζάκι, ενώ δεν μας αφήνει καθόλου παραπονεμένους στο τέλος και με το γλυκό που προσφέρουν.

Την ίδια στιγμή, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση με κύριο πρωταγωνιστή το boho, την πολυτέλεια και τις βάρκες που έγιναν τα ιδανικά φωτιστικά στον εσωτερικό χώρο.