ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ζήσε μαζί τους αυτό το παραμύθι που «ξυπνά» τα πιο όμορφα συναισθήματα μέσα από χρώματα, λαμπιόνια, γεύσεις και μυρωδιές που γράφουν για όλη την οικογένεια αναμνήσεις μιας ζωής.

Φέτος τα Χριστούγεννα, ντυθείτε ζεστά και απολαύστε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές μέσα από τη μαγεία των γιορτινών ημερών.

Τα Χριστούγεννα είναι αλλιώς όταν έχεις παιδιά. Έχεις την ευλογία να βλέπεις τα πάντα μέσα από τα δικά τους μάτια και να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους.

Τους αξίζουν οι βόλτες  όπου θα δουν τα πάντα πιο λαμπερά, πιο ζωντανά, πιο μαγικά!

 

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

Η Παραμυθούπολη στη Λευκωσία οργανώνεται κάθε χρόνο για μικρούς και μεγάλους. Πηγαίνετε νωρίς και απολαύστε την κάθε στιγμή! 

ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τι πιο όμορφο να απολαμβάνεις τη βόλτα σου, τη ζεστή σοκολάτα και να ακούς τα χαρούμενα γέλια τους παντού! Το Παλιό Λιμάνι φέτος τα Χριστούγεννα έχει μεταμορφωθεί στον πιο όμορφο γιορτινό προορισμό για μικρούς και μεγάλους 

 

ΛΗΔΡΑΣ

Στο δικό μου μυαλό, τα Χριστούγεννα, εκτός από τη ζεστασιά του σπιτιού, την αγάπη και τα δώρα, είναι και ο πεζόδρομος της Λήδρας. Τα στενά δρομάκια με τις εκπλήξεις, τα κάστανα, τους Αγιο Βασίληδες, τη μουσική. Αξίζει να πάτε μια βόλτα και να τους χαρίσετε υπέροχες και συνάμα αξέχαστες στιγμές.

 

GALACTICA

Ένα… παιδικό παραμύθι στήνεται στο Λούνα Παρκ Galaktica. Παιχνίδια, σπιτάκια, χορωδίες, γλυκές γεύσεις και άλλα πολλά που θα κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα και χαρούμενα για αρκετή ώρα!

EXTRA BONUS: 

Και μην ξεχνάς βεβαίως πόσο όμορφο είναι να βρίσκεστε πλάι από το δέντρο, μπροστά από το τζάκι εάν υπάρχει στο σπίτι, παίζοντας επιτραπέζια παιγνίδια!