ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ NEE MAKE UP ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

Λένε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, φτάνει να έχεις πλάνο και στόχους που ανταποκρίνονται στα θέλω και τις προσδοκίες σου.

Η οργάνωση είναι το παν για να μπορείς να αντεπεξέλθεις στην κάθε μέρα, θέτοντας μικρούς αλλά και μεγαλύτερους στόχους τους οποίους μπορείς να πετύχεις.

Και τι καλύτερο, από μια άνετη, χρήσιμη και ευκολόχρηστη ατζέντα για τα πρέπει, τα ραντεβού, τις συναντήσεις, τις υποχρεώσεις αλλά και τα θέλω που θα σε φέρνουν  καθημερινά ένα βήμα πιο κοντά στις προσδοκίες σου!

Η ομάδα των Nee Make Up Milano με τις make up artists Γιώτια Αντωνίου και Αθηνά, δημιουργήσαν ξεχωριστά μακιγιάζ για κάθε μήνα με χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς και quotes που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, υπενθυμίζοντας της καθημερινά πως τα πάντα μπορεί φτάνει να το θέλει πραγματικά.

Για τις ανάγκες του ημερολογίου, συνεργάστηκαν με τους φωτογράφους Μάριο Ασκάνη και Ευαγγέλου Chris, σε μια ατζέντα που θα φανεί χρήσιμη στην κάθε γυναίκα η οποία τρέχει καθημερινά, εργάζεται, είναι ίσως μητέρα, σύζυγος, φίλη και έχει άλλους τόσους πολλούς ρόλους για τους οποίους την θαυμάζεις.

Το καλύτερο βέβαια σας το έχουμε κρατήσει για το τέλος. Τα έσοδα από την υπέροχη ατζέντα την οποία μπορείτε να βρείτε σε επαγγελματίες σε όλη την Κύπρο, θα δοθούν στο Σύνδεσμο Ένα Όνειρο, Μια Ευχή.

Τα μοντέλα που συνεργάστηκαν για το αποτέλεσμα: Μαρία Μπουργαλι, Δάφνη Χριστοφή, Μαρία Κάϊζερ, Μαρία Γαρπόζη, Λένα Κυριάκου, Χάρια Αντωνίου και Nicole