ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Οι πεισματάρηδες, όσο και να τους χαρακτηρίζουν λίγο τρελούς, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως διαθέτουν απλώς μια διαφορετική, αυθεντική οπτική στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις και τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, ενώ, ίσως να είναι και αυτοί που στ’ αλήθεια αλλάζουν προς το καλύτερο τις μέρες μας.

Γράφει η Μαρίνα Αβραάμ 

Είναι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας που δεν το βάζουν κάτω, που σκέφτονται με το δικό τους τρόπο, που συνεχίζουν να μαθαίνουν ακούραστα, δημιουργούν εάν χρειαστεί καινούριες ευκαιρίες και βλέπουν στο κάθε τι ένα θετικό λόγο για να συνεχίσουν να προσπαθούν και παρά τις δυσκολίες αγαπούν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ τη ζωή και τους ανθρώπους που τους περιβάλουν.

Πιθανότατα κι εσύ, να ανήκεις μέσα σε αυτούς ή να έχεις κάποιον στον περίγυρο σου που τον θαυμάζεις ή τον αγαπάς γιατί απλά γιατί έχει το θράσος, να παραμένει ο εαυτός του και να προσπαθεί μέρα με τη μέρα να βελτιώνετε, παρασύροντας ευχάριστα και εμπνέοντας με τη στάση και τον κόσμο γύρω του.

Βλέπουμε πολλά να συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διάστημα. Κι όμως, λέμε ΝΑΙ στην πρόκληση μιας νέας αρχής σε μια εποχή που εξελίσσεται, τρέχει και αλλάζει με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Σε μια εποχή που σου δείχνει πως έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσεις για πολλά και πως αξίζει στον κάθε έναν από εμάς, να κρατά τα καλύτερα και να τα υιοθετεί στη δική του καθημερινότητα για μια πιο ευτυχισμένη ζωή.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ!

Γι αυτό και στο εξώφυλλο, φιλοξενούμε τους δύο αγαπημένους γιατρούς Δρ. Αντρέα Θεοδούλου και Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους που καθημερινά, βιώνουν το θαύμα της ζωής. Το πρώτο κλάμα του μωρού, η πρώτη φορά που  θα κουρνιάσει στην αγκαλιά της μαμάς, αυτά τα έντονα συναισθήματα που η γυναίκα κουβαλά για χρόνια μέσα της, μα δεν το γνωρίζει γιατί ξυπνούν με το που θα αντικρύσει το νεογέννητο της.

Στις σελίδες μας, θα διαβάσεις και τη σύνεντευξη του Δρ. Ανδρέα Νικολαϊδη ο οποίος χαρίζει ελπίδα, αισιοδοξία και ακόμη πιο αληθινά χαμόγελα!  Επίσης, τη σύμβουλο αυτοβελτίωσης Νατάσα Καπιτζιή που σε προ(σ)καλεί να σε γνωρίσεις από την αρχή, να σε αγαπήσεις και να αποβάλεις κάθε τι τοξικό από τη ζωή σου. Όπως και το πόσο σπουδαίο είναι να αλλάζεις τα πάντα γύρω σου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στο χώρο που κινείσαι με έξυπνες πινελιές και τις πολύτιμες συμβουλές της καταξιωμένης Ιnterior Designer Μιράντας Βασιλείου που μας δείχνει πόσο σημαντικό είναι να κινούμαστε σε ένα περιβάλλον που μας εκφράζει. Μεταξύ άλλων θα μάθουμε, θα ταξιδέψουμε, θα χαλαρώσουμε και θα απολαύσουμε το online shopping με τα καλύτερα brands και τα πάντα που αφορούν το πρόσωπο, τα μαλλιά, το σώμα!!

Γιατί εσείς και εμείς μαζί, ίσως και να μπορούμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο τις μέρες και τις νύχτες μας!

Ζω σημαίνει δημιουργώ, μαθαίνω, βελτιώνομαι, προχωρώ, δοκιμάζομαι, ανακαλύπτω, προσπαθώ, δεν υπάρχω απλώς.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ DOLCE